Kogazo kérdése:
Melyik része mehetett tönkre a kuplungnak?
Figyelt kérdés
Az autónak elinduláskor volt egy kis szaga, aztán nagyon nehezen vette a sebességeket. Aztán amikor egy kereszteződésben megálltam és kiraktam üresbe, nem tudtam egyesbe rakni. Leállítottam a motort, ekkor észrevettem, hogy tudok váltani, függetlenül attól, hogy kinyomom-e a kuplungot. Újraindítva a motort természetesen ugyanúgy nem lehetett váltani. Nem akartam hazavinni úgy, hogy egyesbe kirakva indítom el, inkább hazavontattam. Valaki találkozott már hasonlóval? Nagyon sokba fog ez nekem fájni?2017. okt. 23. 23:29
1/3 anonim válasza:
Elkopott a tárcsa. Típustól függően 30-tól akár 150 ezer is lehet a csere.
2/3 anonim válasza:
Vagy nem emel ki,vagy csak alig a szerkezet.
Vannak különböző márkák és a te autódhoz is rákereshetsz a guglin a különböző forgalmazóknál.Kezd a komplett kuplungszettel,mert bontás után látszik csak,hogy mit is érdemes cserélni.Még az is lehet,hogy lendkereket is.Ilyenkor kilencvenkilenc százalékban érdemes kompletten cserélni a lendkerék nélkül,ha az még jóállapotú
Ha csak a tárcsa lenne ,akkor csúszik a kuplung és van mikor fémes hangot is ad,mert lekopott fémig.
3/3 anonim válasza:
Most lényegében nem old (teljes mértékben) a kuplung. Ez lehet attól hogy megállt a kinyomócsapágy és így a rugó sérült, deformálódott. Teljes kuplungszett cseréje lesz szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!