Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan hírdethetnek meg egy...

Hogyan hírdethetnek meg egy használtautót "azonnal elvihető" cimkével ha még eredetiségvizsga sincs rajta?

Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 09:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, márkakereskedés használt autó részlegén.
2017. nov. 22. 13:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Néhány marha megvette eredetvizsga nélkül, aztán elterjedt a köztudatban, hogy azt "vevő szokta" csináltatni!

Egyetértek a kérdezővel, ez így baromság!

2017. nov. 22. 17:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Én lehet kivétel vagyok, de pont fordítva gondolkozok. Szeretem azonnal elhozni az autót, ha tetszik minden rajta, mert félek, hogyha otthagyom pár napig, akkor az eladó belepiszkál valamit. Lehet hülyeség, de én így csinálom.
2017. nov. 22. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy sokan megveszik így is, mert fingjuk sincs hozzá vagy mert rákényszerülnek. Aztán a 99% örül, mert meglesz az eredetiség vizsga utólag is, az 1% meg őrjönghet, hogy vett egy kocsit amivel semmit se tud kezdeni, az eladó meg leszarja már.

Azért nem csinálja meg az eladó, mert ha nem tudja eladni a lejárati időn belül akkor kidobott 18 ezret és csináltathatná újra az eredetiség vizsgát. Valamilyen szinten őket is megértem, a legtöbb embernek meg nincs kedve többször visszamenni ugyanahhoz a kocsihoz ő csak odamegy, működik, elhozza. Igazából az egész használtautó vásárlás menete szopás. És akkor a biztosításról nem is beszéltem, amit ugye előre megkötni kockázatos, utólag büntethet a rendőr ha épp a frissen vett kocsiddal hazafele megállít, tehát ott a kocsiban a tableten pötyögheted be a baromságokat Netrisken jó esetben az eladó háza előtt az úton félreparkolva. Erről szól kb. ma az autóvásárlás.

2017. nov. 22. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!