Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet ilyen gyorsan...

Hogyan lehet ilyen gyorsan menni autópályán?

Figyelt kérdés

Mas kerdesekre adott valaszokban olvastam, hogy a valaszolok meglepoen nagy resze 160-170 korul, vagy akar meg gyorsabban szokott menni autopalyan. Azt szeretnem kerdezni, hogy hogy csinaljak, hogy nem buntetik meg oket? En ugy tudom, hogy ma mar atlagosan 10km-enkent vannak fix traffipaxok. Ezeket hogy jatsszak ki?

Ti mennyivel mentek altalaban?

Koszonom!

2017. nov. 22. 07:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
2017. nov. 22. 12:38
 22/26 anonim ***** válasza:

Én Pécs-Budapest viszonylatban járok rendszeresen az M6-oson. Ahol külön korlátozás nincs, óra szerint 140km/h-ra állítom a tempomatot. Ez GPS szerint 131. Ennyiért nem jár fejlövés.

De hozzáteszem, hogy a teherautókat, buszokat leszámítva kb én vagyok a leglassabb a pályán. Sokan úgy húznak el mellettem mintha állnék. 200-zal minimum mennek.

Mikor meglátják a VÉDA-t akkor persze satuféket nyomnak, lelassítanak 110-re, én előzhetem vissza őket, majd kb 1km múlva megint tolják 180-200-zal. Rengeteg ilyet látok nap mint nap.

Háromlábúval nagyon ritkán mérnek a szakaszon. Hogy azt hogy védik ki azt nem tudom... VÉDA-ból sincs sok. A bő 200km-es szakaszon van talán 4db ha jól számolom...

2017. nov. 22. 13:32
 23/26 anonim ***** válasza:

Jaja a véda előtti staufékezők külön kaszt. Én is számtalanszor jártam már így, hogy gps szerinti 130-132 közötti tempomat mellett (ahogy sikerül bepöccinteni) elrongyol a majom, majd satu a Véda előtt, én vigyorogva, továbbra is tempomattal a Véda alatt körbeautózva, majd ő duli-fuli módon megint elrongyolva.

Erre egyébként már a közeg is rájött: sokszor láttam már mobil háromlábút az M5 bevezetőn rögtön a Véda utáni felüljárón. Százával rongyolnak bele a pupákok. :-)

2017. nov. 22. 14:01
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Az állítólagos 160 valójában csak 150.

Pályán 155-tól kezdesz el fizetni.

Átlagsebesség mérésről: én csak a franciákról, meg az angolokról tudom, hogy így is mérnek.

Németeknél követési távolság be nem tartásáért is büntetnek, meg ha olyan civil autóra dudálgatsz, amiben civil ruhás rendőrök ülnek. :-)

2017. nov. 22. 18:03
 25/26 anonim ***** válasza:
47%
Igazából pályán a legnagyobb baromság méregetni, le van zárva, egyenes, nincs rajta egy síkban lévő kereszteződés, többsávos, leállósávval... Ezen mit kell méregetni, kíváncsi lennék egy reális statisztikára mely útszakaszokon a legtöbb a baleset az áthaladt autók mennyiségét is beleszámolva, mert gyanítom a pálya a legbiztonságosabb, mégis ott méregetnek. Csak minek, biztonságosabb nem lesz tőle.
2017. nov. 22. 20:15
 26/26 anonim ***** válasza:

"Mas kerdesekre adott valaszokban olvastam, hogy a valaszolok meglepoen nagy resze 160-170 korul"

Hazugság, a valóság az, hogy végigmegyek az M3-on Budapestről Vásárosnaményig, tempomat 140-el, és kb 4-5 autó ha megelőz, de van, hogy annyi sem. Inkább én előzök így is mindenkit. Szóval a legtöbben 100-120 körül mennek, 170-el maximum egy 5 km-es szakasz erejéig.

"hogy ma mar atlagosan 10km-enkent vannak fix traffipaxok"

Ez szintén nem igaz, sok a traffi, de messze nem ilyen gyakoriak.

2017. nov. 22. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!