Gumicserekor mindig adnak zacsit?
Figyelt kérdés
A Garázsmester gumiszervizbe megyek holnap (www.garazsmester.hu)téli/nyári gumicserére. Adnak ott zacsit a leszerelt nyári gumiknak, vagy nekem kell vinnem? Hány literes szemeteszsákba fér be a 185/65 R15 gumiabroncs?2017. nov. 21. 23:00
2/6 anonim válasza:
kb. 70 centis az abroncs átmérője, ezért én 130 litereset vinnék, azok általában 90 x 105 centisek. Vagy ennél csak nagyobbat. Egyik oldala se legyen rövidebb 90 centinél mert nem fog beleférni. De adnak most már tényleg mindenhol. Kivéve ahol nem. :)
3/6 anonim válasza:
Ha nem az autóra szerelve, hanem plusz kerekeket/gumikat hozol el, akkor feltételezem csak nem vágják be koszosan a kárpitra.
Nekem eddig mindig adtak. Igaz konkrétan ezen a helyen még nem jártam.
4/6 anonim válasza:
Láttam már szemetes szákba csomagolt kerekeket, de feleslegesnek tartom.
Az autót le kell teríteni, ülések eldöntve és mehet be a kerék, nem fog összekoszolni semmit. A nylon zsák nem tartos, kiszakad és amúgy is csak a környezetet szennyezed vele.
5/6 anonim válasza:
Értelmes helyeken adnak maguktól, ha pedig nem, akkor kérésre mindenütt adnak. Ingyen.
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező, az általad említett helyen 100 Ft/db áron adják a gumizsákot (van, de az ára nincs benne a szerelési díjban). Múlt héten voltam ott, friss a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!