Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Adnak most a budapesti reptére...

Adnak most a budapesti reptéren visszazárható átlátszó zacsit?

Figyelt kérdés

Nekem nincs, és nem tudom hol vehetnék.

Tavaly ilyenkor ingyen kaptam a reptéren, most nincs ilyen?

2016. szept. 26. 17:13
 1/8 anonim ***** válasza:
500 forint alatt magadeva tehetsz 3 darabot barmelyik drogeriaban (DMben es Mullerben legalabbis biztosan), en nem lattam hogy adnanak pedig havonta 2-4-szer repulok onnan.
2016. szept. 26. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Én láttam már, hogy adnak, de az nem most volt, szóval nem tudom aktuálisan mi a helyzet.
2016. szept. 26. 18:34
 3/8 anonim válasza:
0%
mi a francnak kell? Milliószor repültem már, sose raktam még be ilyen szarságba és soha nem kötöttek bele
2016. szept. 26. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem amiatt dobatták ki a 1 db kis dezodoromat, mert a zacskó, amibe beletettem nem volt visszazárható.
2016. szept. 26. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Dm-ben lehet kapni.
2016. szept. 27. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
reptéren a Relay üzletben adnak 300 forintért kettőt, legalábbis tavaly így volt
2016. szept. 27. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
En multkor a tescobol huztam magamnak a pekaru reszlegen nem visszazarhato zacskot, abba pakoltam a kis(70grammos) pirosaranyakat, es gulyas kremeket, mert a nagyok mar sajnos 160 grammosak, es 150 ml/gramm a hatar. Senki nem szolt semmit, 1 zacsko 1 krem
2016. okt. 1. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 100 ml a határ és 1 zacskóba kell beletenni a max. 10 db flakont. Ha neked nem szóltak, akkor vagy szerencséd volt, vagy hanyagok voltak.
2016. okt. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!