Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul az autom? Az...

Miért nem indul az autom? Az Akkut pár honapja vettem tehát majdnem uj. Egyszerüen nem indul az Auto viszont tekeri csak éppen nem indul. Nem értem miért.

Figyelt kérdés
2017. nov. 21. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azt se, hogy nem. Úgyhogy mindenki azt gondol, amit akar. Én pl. azt gondolom, hogy segghülye lehet, aki ennyi információ megadásával használható választ vár.
2017. nov. 22. 17:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy korábbi német felmérés szerint a nem induló autók 70%-a a majdnem üres tank miatt nem indul. Ez valamilyen autómentős felmérés volt.
2017. nov. 25. 01:23
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Köszönöm a hülyézést is nö vagyok de nem szöke. ))))))

Na mindegy de természetes hogy másképp gondolkozok mint egy férfi.

2017. dec. 3. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Az más, akkor helyesbítek, vagy segghülye, vagy nő. :)

És indul már, vagy még mindig csak tekeri?

2017. dec. 3. 23:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Nincs az az akksi, ami ennyit tekerne indítás nélkül ebben a hidegben. Szerintem már beindult, vagy már nem is tekeri.

Amúgy én tudom mi a baja az autódnak: NEM JÓ!

2017. dec. 4. 07:15
 16/18 A kérdező kommentje:

Kedves Turorudi köszönöm a bókot.

Az auto indul mert megcsináltattam a szervizben.

Kár is volt itt hagyni magam lehülyézni

2017. dec. 4. 16:47
 17/18 anonim ***** válasza:
És végülis mi volt a baja?
2017. dec. 4. 20:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Türelemjáték,ha otthon akarjuk beindítani.A hibakeredés tart a leg több időbe,és indítózásba.Betolni felesleges,mert ahogy olvasom,az indítómotor forgatja,cssk nem halad a motor valaniért.Lehet,hogy nem kap szikrát,ezt könnyű vizsgálni,kiszedjük a gyertyákat,de rajta a kábelek,valaki indítózik,és látni,hogy van-e szikra.Ha van,akkor nem kap benzint.

Ha van a tankban benzin,akkor nem jut el a motorba,lehet pumpa hiba,vagy injektor is...Amúgy milyen márkájú autó?

2020. szept. 14. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!