Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segélymotoron legális-e...

Segélymotoron legális-e ketten utazni?

Figyelt kérdés
Malaguti F12 Phantom a szóban forgó robogó.
2017. nov. 21. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi az a segélymotor. Ha olyan járműre gondolsz, ami a papírjai szerint segédmotoros kerékpár, azon utas nem szállítható. Kivéve, ha kettőnél több kereke van, de ez nagyon ritka eset.
2017. nov. 21. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha segédmotoros kerékpár, akkor nem. Le lehet vizsgáztatni, akkor rendszám és A1 jogsi köteles, akkor szabad.
2017. nov. 21. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
azzal hozza a postás a segélyt meg a szocpolitikát :''''DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2017. nov. 21. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az előző nagyon jó, hiába pontozták le :)

Kérdező: neked segélyrobogód van, nem segélymotorod :)

Csak szóban forog? A valóságban nem ? :) Nem nyelvtantnáciságból, de ez már milyen gáz?

Be kellene vezetni, hogy a kérdéseket is lehessen pontozni így a kérdezőket is lehetne minősíteni. Pl a kérdező 40%b nem tudja leírni a kérdését :)

Végezetül jó és kellemes utazáts kívánok a segélyrobogón :) Megyek kiröhögöm magam :D

2017. nov. 21. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Segélymotorral, ha ketten utaztok, akkor látni fogja a rendőr, hogy fennforgás áll fenn, és meg fog állítani, hogy megkérdezze: Mi folyik itt Gyöngyösön? Oszt a végén még örülhetsz, ha elenged, és nem üt meg a bézbózütővel. :-)
2017. nov. 22. 06:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fél órája a segélymotoron röhögök xDDD
2017. dec. 25. 15:38
 7/7 A kérdező kommentje:
#6: cserébe mondasz valami jót amelytől én is tudok ekkorát rötyögni? :-)
2017. dec. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!