Akku vagy riasztó probléma vagy más?
Riasztót ki kell szórni belőle, annak úgy sincs semmi értelme ma már (senki nem figyel már rá, sőt inkább rádkiabál, kapcsold ki a fenébe mert fejbevág).
Általában a riasztók 1A áramot igényelnek és csendes módban is aktívak folyamatosan (hiszen ez a lényege). Ha kiszerelted a riasztót és hasonlót tapasztalsz ismét, akkor érdemes a generátorodat megvizsgálni, hogy le tudja-e adni a töltést megfelelően, mert elképzelhető, hogy nem tölti fel az akkudat, csak Te hiszed azt és bátor szívvel leállítod egy hétre. Mérj rá a töltésre és a gnerátor + pólusára, hogy mennyi feszültséget ad le. Ha 14.4V nincs meg rajta, akkor baj van.
Ha ki tudnám venni belőle már kivettem volna, de ilyen állapotban el sem tudom vinni szerelőhöz, trailer meg annyira nem olcsó.
Közben annyit megtudtam még attól aki beszerelte a riasztót, hogy amíg szól addig nem tud elindulni a motor, és szerinte amiatt riaszt, mert ki lett véve az akku (ennek mondjuk az ellent mond, hogy eddig akku visszatételnél nem csinált ilyet), és elmondta ilyenkor mi a szertartás a riasztó kikapcsoláshoz, de ez sajnos egyelőre nem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!