Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire éri meg SUV-ot...

Mennyire éri meg SUV-ot venni? Mennyire igazak azok a híresztelések, hogy ezeket a magyar utakra teremtették és pl egy sedan lengéscsillapítóját tönkrevágják a sokszor eléggé rossz hazai utak?

Figyelt kérdés
Sedant akartam venni,de elgondolkodtam ezen,minkdettő tetszik de a sedan jobban.Érdemes ezekre hallgatni,vagy tévesek és a sedan is ugyanúgy bírja mint a suv?

2017. nov. 20. 00:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Sok embernek ideálisabb a SUV a magasabb üléspozíció miatt, és ezáltal a könnyeb ki- és beszállás lehetősége miatt is. A hasmagasság is nagyobb, ez azért sok esetben előny, mert a sima sedanok vagy kombik néha olyan alacsonyak már, hogy egy komolyabb pincegarázs lejárón felakadsz vele, vagy egy ártalmatlannak tűnő padkával leviszed a fél lökhárítót. A SUV-al nincs ilyen gond. És bár vannak tényleg szűkös SUV-ok, a legtöbb azért tágasabb, mint egy átlagautó. Én nem kedvelem a SUV-ot, jelenleg sima kombi autóm van, de ha mégis valami nagyobb kéne, inkább vennék egy SUV-ot, mint egyterűt.

Ha nem a sedanok terjedtek volna el nagy számban az elmúlt évtizedekben, hanem a SUV-ok, akkor a sedanok tűnnének furcsának, és értelmetlennek.

2017. nov. 21. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Gyakorlatilag minden gyártónak több olyan modellje van, ami a leírt elvárásokat teljesíti különböző méretben és nem SUV... Ez olyan, mint azért venni quattro-t, mert derékig érő hóban jól jön. Az elmúlt évek időjárása alapján gyakorlatilag mindent meg lehet oldani elsőkerékjatással, jó téligumival
2017. nov. 22. 11:28
 13/13 anonim ***** válasza:
73%

"Ez olyan, mint azért venni quattro-t, mert derékig érő hóban jól jön. "

Ez is szar érv, mert én nem CSAK a hó miatt vettem már a harmadik quattrós Audimat. Ha használod, akkor rájössz, hogy milyen jó találmány. Ugyanez a SUV-al is, rengeteg előnye is van. De a másik oldalról nézve, nem muszáj mindenki 4x4-es és SUV autóval járjon. Ezért van ennyi változat, hogy mindenki olyat vegyen, ami neki tetszik, vagy amit megengedhet magának. Nem értem miért kell ennyire leszólni a SUVokat minden alkalommal.

2017. nov. 22. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!