Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meik a legjobb bmw 1millió alatt?

Meik a legjobb bmw 1millió alatt?

Figyelt kérdés

Bmw-vásárolnék lehetőleg dízelben de az lenne a bibi hogy még sohasem volt bmw-m! És állítólag a fogyasztásuk eggy rémálom! De viszont sok jó hírt hallotam az 525 ösről ami nekem nem az igazi! Tudom hogy nincs sok választási lehetőségem eggyi pénzért de a legjobbat szeretném.

Megéri e bmw-t vásárolni vagy nem? Elöre is köszi!

2017. nov. 19. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9 Nálunk egy vidéki városban két dokinak is van BMW-je. Toyotája egyiknek sincs tudtommal, de egy Lexus SUV-ot is szoktam látni a rendelőknél. Németeknél szerintem nem sok doki ül be egy Toyotába, inkább megveszik a hazai prémiumot, telik rá. Igaz, a nepper nem azt fogja behozni, az is biztos. :)
2017. nov. 20. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:

1 millió alatt az a legjobb bmw amelyik egyáltalán beindul :)

Értelmes használt bmw 1 millió felett kezdődik. Nézz meg pár bmw-s videót és olvass fórumokat. Megveszik 1 millió alatt és kapásból rá kell költeni még felet hogy épkézláb jármű legyen.

2017. nov. 25. 01:35
 13/13 anonim ***** válasza:

E34(5), E36(3), E39(5), E46(3) van 1M alatt, de 1,5-2M alatt csak bontóbavaló E46 és E39 van. Az E36 kisebb, de modernebb, én ezt venném, arról nem tudod nyilatkozni, hogy benzin v dízel, mert erősen benzines vagyok. Nem fog pl egy 318tds vagy 25tds annyira keveset fogyasztani mint pl egy F30 320D vagy 30D, és pl egy 320i-hez képest lomha(neked sztem egy 318i is jó lenne).

1m alatt nem feltétlenül vennék BMW-t, mert ami van az vagy öreg vagy bontószökevény. Az öreg kevésbé biztonságos és a javítási költségek nem a legolcsóbbak egy 20 éves BMW-nél, még jó állapotúnál sem.

2018. febr. 18. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!