A Mazda 6-om előszőr fekete füstölt majd leállt. Mi lehet vele a baj? Sűrgős!
Dieseles a kocsim 2014-es.
Mi lehet a baja? Most vettem 3 napja az autót éppen uton vagyok hazafelé és az autópályán lerobbantam. Mi lehet a baja kocsimnak? Az előttem lévő tulajdos akitől vettem az autót azt mondja nem füstölhet egy Dieseles autó csak ha félre tankoltam, de tudom hogy nem tankoltam félre.
" nem füstölhet egy Dieseles autó csak ha félre tankoltam"
A smoke&sármosok mind benzinnel hajtják a TDI-t :D :D
Füstölhet a dízel és a fekete füst levegőproblémára utal, de innen nem lehet okosabbat mondani.
3 napja vetted és leállt előtted?
gondolom már sejted, hogy nem véletlenül lett eladó a kocsi... ilyen véletlen nincs.
túl kevés volt benne az olaj... :) Ilyen egy figyelmetlen sofőr.
Köszönöm a segítséget srácok.
Túl kevés olajtól megsül a turbó akkor már jön a fekete füst és leáll . de ez esetben a kár 6 jegyű és simán 5-össel kezdődik :D
NE hagyd, hogy megetessenek, ott más gond lesz. Egyáltalán mitől kevés egy 3 éves kocsiban az olaj?
Van egy olyan sejtésem, hogy te nagyon mellényúltál.
Azt cseszted el hogy dieselt vettél. :) A benzinese nem fogyaszt többet és nem füstöl és nem áll meg.
Aláírás : egy 2015os Mazda 6 benzin tulaj, aki utánanézett mindennek mielőtt vásárlásra adta a fejét. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!