Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 323Ci karosszéria...

BMW E46 323Ci karosszéria hátsó javitóívet és küszöb elemet honnan lehet rendelni/vásárolni?

Figyelt kérdés
Több autós boltban is próbálkoztam sireltelenül. :/ valakinek ötlet?

2017. nov. 18. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Pedig nem lehetetlen találni, bár ritka, nyilván nem olyan mint egy olajszűrő, hogy bárki ki tudja cserélni:

[link]

[link]

Ci-re viszont nehézkesebb, de feltételezem ahol sedan és kombihoz árulnak, ott tudnak szerezni coupe-ra

De ez tipikus olyan dolog, amit jobb egy rendes karosszériásra bízni, nem lesz sokkal drágább, de sok fejfájástól megmenti magát az ember.

Amúgy nem tudom mennyi kell neked, de érdemes lenne nézni egy donort, ahonnan fillérekért le lehet vágatni az adott részt.

Tonna számra hozzák be a jobbkormányos e46-os coupekat, sedanokat, hogy kiárusítsák, és sokszor a karosszéria megmarad, így olcsón tudnál szerezni.

Én a helyedben csatlakoznék pár Facebookos csoportba, ott biztos örülni fognak neked, hogy még a javítóíveket is el tudják passzolni.

2017. nov. 18. 20:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Szinte lehetetlen találni, nem gyártanak coupéhoz utángyártott elemeket, bontóban meg rozsdás elemekért 15-20 ezreket kérnek el.

Gyári van, negyed oldal :D Horribilis összegért

Ahogy írtad sedanhoz és kombihoz árulnak, coupéhoz viszont sehol nincs elem...

A karosszériás sem tudott szerezni sehonnan, olyat pedig, aki tud úgy elemet hajtogatni, hogy az szinte gyárival megegyezően nézzen ki, olyan technológiára, eszközökre van szükség, ami sajnos nem mindegyik karosszériásnál van.

A donorért is baromi sokat elkérnek, negyed rozsdás oldalt akartak eladni 80ért... És az csak az egyik oldal :D Vágni egyik sem akarta...

Sajnos nem hozzák tonna számra őket... és a karosszéria meg is marad, akkor is horribilis összegekért adják.

Próbáltam csoportba is, de ahogy fent is írtam sokallok egy rozsdás elemért kiadni 20 ezret :D

2018. jan. 17. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!