Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a legfontosabb, amit...

Mi a legfontosabb, amit figyelni kell a kocsin? Az olajszintet kijelzo a mutato?

Figyelt kérdés

egy 15 eves peugeot 206

kivancsi lennek hogy kijelzi e a mutato, ha alacsony az olajszint vagy nekem kell figyelni a motorhazteto felnyitasaval

2017. nov. 17. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Is is . A hűtőfolyadékot és a fagyási pontját is meg kell mérni , de a kormány meg a futóművet , fékek lámpák állapotát is .
2017. nov. 17. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Lenne benne ilyen műszer? Személyautókban, főleg ebben a kategóriában nem szokásos. Nem az olajnyomásjelzőre gondolsz? A szintet pálcával ellenőrizd!
2017. nov. 17. 16:14
 3/4 A kérdező kommentje:

nem tudom van e benne ilyen kijelzo

einditasnal eg az akkumulator

aztan mikor beinditom a motort elalszik

ugyanez a helyzet egy kis sarga kanna szeru ikonnal

az nem tudom micsoda

2017. nov. 17. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Az olajszintet a nívó pálcával tudod ellemörizni, a pálcán lévő két jel között legyen az olaj, az sem jó, ha sok.

Ne várd meg, amíg a kontroll lámpa jelez, ami általában nem is a szintet,bhanem az olaj nyomást figyeli, érzékeli, ha nem világít azt jelzi, hogy van megfelelő nyomás, az akkumulátort tölti a generátor, működik a szervó, stb - járó motornál nem világitanak a kontroll lámpák, kivéve a fogyasztás jelzöket (felkaocsolt világitás)

Egyébként folyamatosan figyelsz, nincs-e szokatlan zaj, zörej, nem viselkedik furcsán az autó

2017. nov. 17. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!