Miért gőzöl a kipufogó?
Figyelt kérdés
Van egy 99es Audi a4esem, ami hidegebb időkben elég rendesen gőzöl. Néha reggel, amikor lemegyek a boltba, a parkolóban rendesen folyik a víz. Hengerfejes tüntetek nem jelentkeznek. Volt amikor egy hétig nem volt beindítva, aztán mínuszos hidegben beindítottam és elsőre beindult. Az összes henger működött problémamentesen, az autó húz és a hűtőfolyadék nem fogy belőle. Ennek ellenére, néha amikor lemegyek a boltba, a parkolóban nézem, hogy majdnem folyik a víz a kipufogóból. Megkóstoltam és sima vizet éreztem. Semmi édeskés nincs benne. Akkor honnan jöhet az a sok víz?2017. nov. 17. 10:39
1/4 Heiligermann Gábor válasza:
A benzinből, kicsapódik a vízgőz a hideg kipufogóra!
Ha már meleg nem csapódik ki.
2/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális jelenség, még zsír új autóknál is így van. Városban ha mész hidegben, minden második autó így gőzöl, mert még nincs bemelegedve a motor.
3/4 anonim válasza:
Ezt úgy bírom.
Jön a tél és akkor minden második kérdés arról szól, hogy "jaj, víz folyik a kipufogómból!"
Bár, ez még mindig a jobbik réteg. Ennél rosszabbak azok, akiknek az se tűnne fel, ha a benzin folyna a kocsiból.
4/4 anonim válasza:
Viccen kívül: Szomszédunk elment "új" autót nézni a trabat 1.1 utána. Kipróbáltam 1 320i BMW-t, testkör után visszavitték, hogy nekik ez nem kell, folyik kifele a benzin a kipufogón. Majd vettek egy francia kombit :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!