A kipufogó, verseny kipufogó dolgokat szíveskednétek el magyarázni?
Hallottam ilyet, hogy 50-es rendszer van alatta? meg 60-as rendszer, hogy ezeket pl. mire mondják?
Meg nem mindegy, hogy milyen a kipufogó?
90decibell alatti hangzás a megengedett pl. ha alárakok egy vas csövet és ha túl hangos akkor teszek rá egy dobot igaz? Verseny autóra szeretném csinálni. BMW e36 325i-re
Lényegében csak kiszedem a katalizátort és egy csővel helyettesíttem. A kipufogó leömlő ami leviszi a füstöt a kipuogőcsőbe az meg maradhat a gyári? Nem kell külön ilyen speckó verseny dolog.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre, meg a válaszaitokra mindent meghallgatok, azt is mondjátok, hogy ti hogy csinálnátok meg hogy amit mondtam az úgy jó-e?
vannak bajok.... :D
szerinted a versenyautókon, rally autókon csak egy sima cső van????
kell dob, anélkül úgy fog menni a kocsi mint egy régi lada
Láttam egy tuning műhely melletti "raktárt", ahol hegyekben (szó szerint!) álltak a kipufogók, amelyek ilyen-olyan megfontolásból készültek, de nem váltották be a reményeken és ott végezték.
Úgyhogy egyet mondhatok: kísérletező kedved el veszd a 10. után se.
Az 50-60-as rendszer a cső átmérője mm-ben.
Egy jó sportrendszerben is van dob, de persze más felépítésű, és lehet, hogy sokkal kisebb méretű, mint a gyári. Ha tudsz angolul, akkor nézz rá ChrisFix YouTube csatornájára, nemrég rakott a driftes Mustangjára egy komplett sportrendszert, elmagyaráz mindent, hogy mi miért jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!