Mi a véleményetek erről az autóról? (VW Golf 4,1.9 PDTDI)
Így első ránézésre nem tűnik vészesnek, persze alámásznék meg átnézetném szerelővel.
Családban már van egy Bora, 1.9 az is, csak az a 101 lovas pd, eddig nem volt vele gond.
1 vagyok
Régen én is így gondoltam, hogy azt nyúzzák az ilyen féknyeregfestett gazdák. De egy totalcar videóban pont erről volt szó, hogy ez a gazda típus megadja az autónak a törődést, a jó olajat, szervízt stb. Vezetésnél is vigyáz rá. Belegondoltam ismerőseim közül akik ilyenek, valóban sokkal jobban megadják a jót a kocsinak, mint ahogy azt mások.
Egy megnézést szerintem mindenképp megér. Ha vissza akarod alakítani az a 2db első lámpa meg a lámpaközi műanyag csere nem egy nagy összeg.
Ezt a km-es mizériát pedig fölösleges eröltetni, ha szar az autó de kevés km van benne megveszed?
#2. de ez legalább kívülről jól néz ki, elég sok van ami hasonló árért még kívülről is hányadék.
#5. km állást mindenképp ellenőrizném, bár inkább csak kíváncsiságból.
#6. tetszik így a lámpa, meg hogy nincs rajta embléma :)
igen, de a mostani meg egy 20 éves unalmas sz*r, ami nem is megy, meg sokat is eszik, klíma stb hiányát meg se említem, és az is 700ezer volt.
Ami fiatalabb az meg tényleg nincs 1 milla alatt, meg ha azt vesszük a családban lévő bora is 1.1m volt, szintén 2001-es (bár az tényleg jó állapotban volt/van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!