Mi a véleményetek erről az autóról?
Figyelt kérdés
Tehát ezt az autót néztem ki.2001 es,1.6os euro 4 es, 200.000 km ben.Az ára 1850 euró+utána kellene menjek ami 550km oda-vissza, mit gondoltok megeri az árát valamint azt hogy utána menjek? Képről nagyon szépnek tűnik, mit gondoltok jó vétel lehet?
2017. nov. 1. 19:08
1/5 anonim válasza:
szépnek szép, és két pattogó cici közt öröm volt megnézni
2/5 anonim válasza:
Képről jól néz ki, 1.6-os motor nem rossz, benzint, olajat azt mondjuk szereti mindkettőt, arra számíts, hogy korából adódóan lesznek idegesítő hibái, főleg elektromos hibái (volt két tizenéves Seatom is korábban, ezt tapasztaltam).
3/5 anonim válasza:
Képről szépnek tűnik, de élőben lehet, mást mutat. Kii kell próbálni, meg kell nézni.
4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg lenne egy másik választás is csak nincs arról kép. Egy ismerősöm ismerőse adna el egy 2003 as, 1.6 os 175.000km ben lévő Opel Astra G-t az mondjuk 2000 euró de az ismerősöm azt mondta hogy bátran ajánlja.Ez a kinézete miatt tetszik. Mit gondoltok melyik legyen?
2017. nov. 2. 09:38
5/5 Beviz Elek válasza:
Vezettem pár Opelt, gyűlöltem mind. Persze ez szubjektív, kinek mi tetszik.
A Leon király, jó beleülni, vezetni. Most 2004es A3 van, hasonló stílus, nagyon jó (ez is 1.6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!