Vietnámban tényleg ennyire kevés a régi autó?
Nézem az Ázsia Expresst és azt látom, hogy gyakorlatilag nincs az utakon 10 évnél régebbi autó. Mindenki Lexussal, Toyotával, Kiával vagy valami hasonló új vagy pár éves kocsival jár. Sehol egy tuktuk vagy füstölgő rozsdatemető, mint Indiában, biciklit se nagyon látni.
Ennyire hogy lehet megvágni egy műsort? Vagy ekkora lehet a társadalmi szakadék, hogy vagy jó kocsid van, vagy robogód, vagy semmid?
Vagy valami szigorú szabály miatt ki vannak tiltva az öregebb autók?
Elvileg kommunista ország, így akár a többi, tele kéne lennie orosz kocsikkal, de egyet se láttam eddig a műsorban.
Szerintetek mi az igazság?
Valóban kevés. Jól látod.
Azért kevés mert az autó drága az átlagembernek. A többségnek a motor az elérhető maximum ( tipikusan 250-350 ccm ), autót az tud venni aki a párttal jóban van ( egypárt rendszer van ).
Saigonban ( Ho Chi Minh City ) dolgoztam egy ideig és valóban erős kontraszt volt: milliárdnyi motor, zöld mai linh taxik majd egységugrás és a drága SUVok, BMWék stb . Mondjuk oda felesleges autót venni, akkor tömeg motorozik és a vidéki úthálózat sem fejlett.
Nem nézem a músort, de amit észrevettél a helytálló és nagyon furcsa volt nekem is amikor ott voltam, de valóban úgy van ahogy láttad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!