Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Octáviában van ABS?

Ostrosics Krisztofer kérdése:

Skoda Octáviában van ABS?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Vettem egy Skoda Octáviát 1997,08 havi 1.6-os benzines.Az lenne a kérdésem hogy benne van a blokkolásgátló?

2017. nov. 15. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha gyújtáson van világító ABS feliratod akkor van, ha nincs akkor nincs, saját emlékeim szerint 2000-2001 tájától kötelező addig csak plusz felszereltség volt
2017. nov. 15. 18:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem.Nem világít.Akkor nincs benne.köszönöm a segítséget.Még egy kérdésem lenne.Az hogy kifuj a kipufogom közel a katalizátorhoz.Ez okozhatja azt a problémát hogy felpörög az alapjárat és néha ledadog az autó?
2017. nov. 15. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Az hogy kifuj az max hangban és teljesítmény csökkenésben mutatkozik meg, ez a felpörgő alapjárat és dadogás inkább rossz gyújtásra utal.. Nosza 4 új gyertyát bele
2017. nov. 15. 18:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi
2017. nov. 15. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért azt az abs-t még megnézném mert sokszor az élelmes eladó kiszedi a hibára utaló visszajelző lámpa égőjét hogy ne tűnjön fel az adott hiba..Nézd meg hogy a kerékagyhoz vezet e 'drót' avagy van e abs egység a motortérben. Képét megtalálod a neten.
2017. nov. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!