BMW tükör behajtás?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy elektromosan lehet behajtani. De nem tudom, hogy a kulcsról milyen gombokkal lehet ezt elérni. Vagy rá kell programozni az autót, hogy pl záráskor behajtsa a tükröket?2017. nov. 14. 20:28
1/8 anonim válasza:
Egy telefon a BMW-szerviznek csodákat tud művelni, ja és ha már beszélsz velük érdeklődj, hogy tényleg feláras-e az index beszerelése.
2/8 anonim válasza:
Kalllars ezerszer tisztáztuk már, hogy a BMW-ben nem feláras az index, csak az égőket nem teszik be a gyárban.
:)
3/8 A kérdező kommentje:
A BMW szervizben ilyenről lehet egyáltalán érdeklődni már nem gyártott modellekről is? vagy csak a jelenleg is kaphatóakkal foglalkoznak?
2017. nov. 14. 20:42
5/8 anonim válasza:
Vegyél egy kézikönyvet az autódhoz, abban mindent megtalálsz.
6/8 anonim válasza:
Amikor lezárod az autódat és akkor nem hajtja be, ill. a záró gomb nyomva tartásával se hajtja be a tükröket, akkor csak ráprogramozással lehetséges ezt megoldani. (Feltételezem, hogy az ajtón lévő gombbal behajtja a tükrödet, tehát van a tükrödben motor.) Aki meg nem ért hozzá, nem értem minek ír ide bármit is.
7/8 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm az egyetlen értelmes választ.
Amúgy meg a kézikönyvben nincs leírva, ami mellesleg gyárilag járt az autóhoz és megvan....az indexes dolgot meg én sem értem.
2017. nov. 15. 13:36
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy bent nincs gomb, amivel be lehetne hajtani. Csak a tükör állításához van az ajtón, de más semmi. E46-nál ez a műszerfalon kellene, hogy legyen, vagy hol? Ott is csak 2 ülésfűtés plusz DSC gomb van.
2017. nov. 15. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!