Egy alumínium sörösdobozt kilehet polírozni, kb ilyen tükör fényesre?
nem.
És ha odafigyeltél volna egy picit is 7.-ben a kémiára, tudnád miért
Azért ez nem teljesen igaz!
Én tükör fényesre políroztam az MZ-m szinte összes alumínium alkatrészét. Sokáig megőrzi a fényét. Azóta minden szezon elején áttörlöm polírpasztás kendővel, és újra csillog egész nyáron.
Egyszer kell igazán megszenvedni vele, utána a szinten tartó "kezelések" már gyorsan, és könnyen elvégezhetőek.
Én úgy kezdeném a sörösdoboz polírozását, hogy a bontatlan, sörrel teli dobozt políroznám. Mert a polírozáshoz elég erősen rá kell nyomni a korongot az anyagra. az üres doboz behorpadna. Többféle polírozó anyag kapható az alumínium polírozására. van amelyik a karcokat tünteti el, és van amit a végén a fényesítésre, tükrösítésre kell használni.
Ki lehet polírozni, csak nehéz. A doboz fala vékony, könnyen behorpad és annyira felmelegszik, hogy el tud húzódni a keletkező hőtől. Ahogy előttem is írták: a bontatlan dobozzal jobbak az esélyeid, mert merevebb és nagyobb a hőkapacitása.
Persze nem marad örökké tükörfényes a doboz, az alumínium egy idő után magától is bemattul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!