Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megvalósítható?

Szerintetek megvalósítható?

Figyelt kérdés

Néztem ilyen autóversenyt a tv- ben. Feltűnt, h a kanyarok előtt ahol videózzák a kocsikat verseny közben, a kerék belsejében narancs színű ledekkel meg van világítva a féktárcsa. Meg néha gőz is jön ki, ahogy vízzel locsolják a hűtés érdekében.

Arra gondoltam, h nekem is ilyen menő legyen a kocsim, tennék be ledeket én is a féktárcsába, így főleg sötétben lesz látványos . De azon is gondolkoztam, h veszek ilyen neon sárga festéket, azzal lefesteném a tárcsát és ugyanaz a hatása lesz, mint a versenyzők kocsijának. Csak az a baj, sötétben ez nem látszik.

Szerintetek melyik megoldást válasszam? Esetleg mindkettőt egyszerre?

2017. nov. 14. 09:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lyézusgyerele!

Meg kellett neznem kétszer is a kategóriát, hogy biztos nem a humor-e. A kérdező vagy troll, vagy olyan hülye, hogy az életkora több mint az iq-ja.

Kedves modik, legyszi ne töröljetek ezt a "csodát", csak rakjátok át a humorba! Köszi!

2017. nov. 14. 12:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Sárga led a fékbe ? Jelentettem a rendőröknek. :-D

Hol vagyunk az átkosba hogy mindenki jelentget mindenkit?

2017. nov. 14. 12:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Tiszta óvoda, vki feltesz egy kérdést, oszt feljelentgetik...

Pedig tisztán látszik a kérdező szívből jövő érdeklődése.

:)

2017. nov. 14. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!