Milyen fordulatszamnal kell valtani?
Figyelt kérdés
1-bol 2-be
2-bol 3-ba
4-bol 5-be..
el tudna mondani valaki?
nem akarom tonkretenni az autom, de nem nagyon ertek hozza
2017. nov. 14. 04:25
11/14 anonim válasza:
+ egy kerdes
dugoban 1-be vagy 2-be kell araszolni?
mindig meg - meg all a kocsisor, ilyenkor erdemes valtani 2-be?
Attól függ, ha 5m haladsz csak előre akkor érdemes 1-be hagynod.
12/14 anonim válasza:
Kérdező!
Ez nem egy görcsös dolog, hogy pontosan 3000-nél kell váltani. Majd ha belejössz, akkor váltasz, ahol tudsz. Hidd el lesznek olyan forgalmi helyzetek, amikor majd a hideg motort kell kipörgetned, amikor nem tudsz váltani éppen abban a pillanatban.
Ne görcsölj ezen. Válts, amikor úgy érzed. Ne figyeld a fordulatszám mutatót.
Araszolva: egyesben indítsd meg a kocsit, aztán nyomd ki a kuplungot és gurulj előre.
13/14 anonim válasza:
dugóban araszolás, 1-esben szoktam gurigázni, 1-ben vízszintesen alapjáraton is tarja a tempót(indulához persze adok gázt) nekem minimum 20 km/h kell, hogy rakhassam a kettest.
14/14 anonim válasza:
Az én autómba fordulatszámmérő sincs.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!