Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az, hogy sáv váltásk...

Miért van az, hogy sáv váltáskor mögöttem a 3 autó kivág a másik sávba, majd mellettem lelassít, hogy ne tudjak sávot váltani?

Figyelt kérdés

Miért nem tudja kivárni a sorát, vagy akkor már miért nem gyorsít annyira, hogy ne akadjak fel a sáv megszűnése, vagy a jóval lassabb jármű miatt?

Előzéskor országúton ugyanez van, 5.-ként akar elsőnek előzni...

2017. szept. 2. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Ez azért van mert ha megtartod a tisztes távot akkor valaki úgyis besorol eléd így hát mindenki úgy van vele hogy egy leheletnyi helyet sem hagy a másiknak csak ezzel az a baj hogy veszélyes
2017. szept. 2. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Én is kielőzök ötödik helyről, ha előttem a másik négy bénázik, és csak akkor mer elindulni, ha a horizontig egy autó sem látható. Nyilván csak akkor, ha más nem kezd előzésbe. Nagyon gyakran van ilyen. Sok ember képes 70-nel kísérgetni a buszokat, teherautókat. Szerintem gyakran nem is akarnak előzni, mert nem sietnek.
2017. szept. 2. 23:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Még mindig nem értem, mi értelme van?!

Tehát?!

2017. szept. 3. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, de nekem fura, hogy 3 autó is kivág, csak hogy feltartson. Nem szoktam így járni. Hátulról kielőzni pedig az az értelme, hogy előbb odaérek, ahová indultam.
2017. szept. 3. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!