Subaru legacyt tervezek venni, viszont kicsit aggaszt hogy ebből a kocsiból baromi kevés van az országba, van hozzá elég alkatrész?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik ez a márka,és gondoltam ha már jó minőség szívesen kiszakadnék a 3 német prémium meg a Vw gyűrűjéből és veszek valami különlegesebb autót,viszont nem is az ára aggaszt hanem az alkatrészek hazai mennyisége a korlátozott számú autók miatt...Mennyire van okom az aggodalomra az alkatrészek terén?Mennyire értenek a szerelők a subaruhoz?2017. nov. 12. 23:14
1/4 anonim válasza:
Ne törd össze és ne dieselt vegyél. Ennyi. Mondjuk én nem vennék pedig 3 japán autóm is van mert nem megy de legalább éhes :))
2/4 anonim válasza:
Hát bontott alkatrész nem nagyon lesz hozzá.
Minden más meg beszerezhető, max kicsit drágább, meg kicsit tovább tart. De egy jó alkatrészbolt meghoz neked bármit hozzá
3/4 anonim válasza:
Mindenhez van alkatrész, nyugi, egy Subaruhoz meg pláne, azért elég komoly márkáról van szó. Amúgy nagyon ízléses választás, én is márkahű Audisként majdnem megtértem a Subaru javára. De csak majdnem :D
4/4 anonim válasza:
Általánosságban van minden Subarukhoz, bontott is, mivel sokk jobb kormányos került be az országba. Nem mindegyikhez van azért, de ne különlegeset vegyél. Elég strapabíróak, de a rozsda nagy ellenségük, sokat fogyasztanak és ha valami gyári cucc kell hozzá, akkor az drága. Sok kifejezetten Subarura specializált szakember van, ha lesz Subarud, meg fogod ismerni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!