Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja a Simsonnak? (Alapjárat)

Mi baja a Simsonnak? (Alapjárat)

Figyelt kérdés

Alapjáraton leáll.

A karbi jól van beállítva,

egy ideig tartja az alapjáratot aztán hirtelen leáll

kondenzátort cseréltem benne de nem jobb azzal sem.Melegen romlik az állapot.Meg ha lámpát kapcsolok akkor is .

2017. nov. 11. 13:57
 1/5 A kérdező kommentje:
S51N
2017. nov. 11. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:

állítsd kisebbre a gyertyahézagot.

Meg ha 12 V-os,akkor nézd meg,hogy véletlenül nem 6V-os e a trafó,ami a tank alatt van.

2017. nov. 11. 16:40
 3/5 A kérdező kommentje:
hat voltos a rendszer és kisebb-nagyobb gyertyahézagot is próbâltam már de semmi
2017. nov. 11. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy falsot szív valahol. Általában főtengely szimering a ludas. Ha nem füstöl, akkor a gyújtás felüli oldal a hibás. Bizonyos aaz, hogy falsot szív, kérdés, hogy hol. Azt látni kellene!
2017. nov. 12. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát a múltkor én szétszedtem a gyujtás felőli oldalt a szímering-ig de nem látszott rajta semmi különös meg kb fél éve cseréltek rajta szímeringet

de menni megy úgy mint eddig csak az alapjárat nincs meg

2017. nov. 12. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!