Tudnátok segíteni? Vettem egy 2008 as Citroen Berlingót 1,6 hdi. Vásárlás óta nem világít az izzítást jelző lámpa.
Figyelt kérdés
Hiba kiolvasás azt írta hogy izzító relé , kicseréltem, semmi nem változott. Ezután a villamosságis szaki 3 napig ült rajta ,kicserélte az izzító gyertyákat és arra jutott hogy ezen az autó nincs izzítás visszajelzés. Én még nem láttam olyan dízelt amin nincs izzítás, de lehet hogy tévedek? A müszerfalon is látszik a jele ha rásüt a nap. Ha tudtok segítsetek. Köszi.2017. nov. 10. 21:37
1/4 anonim válasza:
Kivették az izzót, hogy ne világítson/villogjon :D
2/4 anonim válasza:
Csak hidegben izzít, ilyen egyszerű...
3/4 anonim válasza:
De az a villamossági szaki is megéri a pénzét.
Az izzitó gyertyát le kell tesztelni , úgy hogy benne van a helyén és ráadod a gyújtást , próba lámpával .
4/4 anonim válasza:
Relatív újabb HDI, csak hidegben, jellemzően 0 fok alatt izzít, visszajelző is csak ekkor jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!