Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak mi a célszerűbb?...

Első autónak mi a célszerűbb? Venni egy drágább jó minőségűt, vagy mondjuk egy olcso swiftet/ibizát pár száz rugóért amíg meg nem tanulok teljesen vezetni?

Figyelt kérdés
Hallom azt,ha elég jól vezetek,akkor vegyem a drágábbat,mert az minőségi,el tudom később jó áron adni,és nem kell állandóan szervízbe hurcolni.De van abba is igazság hogy akárhogy van tolatóradar az újakba,mégis ha összetörik egy vagyon még hozzá plusszba az alkatrész,egy óccsó swiftet meg pár ezerért helyrepofoznak...Szerintetek melyik a célszerűbb?

2017. nov. 10. 15:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A swift szep. Lehet neked nem tetszik de elegge minis.

A bmw helyett meg en ink vennek vmi jo kis skodat. Egy jo kis oktaviat annyi penzbol siman vehetnel. Nagyon szepek, nekem konkretan jobban tetszik mint a bmw.

Ha premium auto akkor meg mercedes csakis! De kalkulald bele h premium autonal minden koltseg tobbszorose...

2017. nov. 20. 09:55
 12/12 anonim ***** válasza:

A kettő közöttit. Legyen olcsó, mert kezdő vezető könnyen összetörheti, de közben legyen lehetőleg biztonságos is, mert meghalni se akarsz ugye. Ehhez pedig kell légzsák, ABS, gyűrődési zóna legalább, tud ilyet az ezer éves Swift? Nem. Most direkt nem említem azt, hogy papír, mert mindenki csak böfögni tud érte, mondtam helyette tényeket. Semmilyen aktív vagy ma már alapkövetelménynek számító passzív biztonsági rendszer nincs a régi Swiftben a biztonsági övön kívül. Ami egy ügyetlenkedő kezdő sofőrnek jól jönne. Nincs miről beszélni innentől kezdve. Nem a parkolási koccanásokra kell gondolni, abba egy légy se döglik bele.

Ebből a lóvéból vehetsz egy G Astrát pl. és talán még jut bele klíma, elektromos ablak, központi zár, ködlámpa is. És nem egy drága fenntartású autó az egész. Vagy ha kicsi autó kell és japó meg húdemegbízható akkor ott a Yaris is. El kéne már szakadni a Swift agyhaláltól, az veszi csak aki nem akar rá költeni vagy nem tud. Akinek többre is futja, az ne kínlódjon már vele, de ne is vegyen rögtön BMW-t.

2017. dec. 9. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!