Kartergáz tényleg nagy a baj?
Figyelt kérdés
Szemmel láthaton van belőle egy kicsi ahogy felnyitom azt a fedelet vagy az olajszintmérésnél, de az auto más részén nem érezni semmit.
Nagy baj ez vagy nyugodjak meg kicsit?
2017. nov. 9. 21:48
2/15 anonim válasza:
Valamennyi mindig van. Milyen fedelet tudsz felnyitni ahol látod? Biztos, hogy a kartergázt érzed?
Típust ismerő szerelőnek kellene megmutatni szerintem, mert így vakvilágban tippelni nem lehet
3/15 D. Brasco válasza:
Feltételezem z olajbeontőre gondolt a kérdező a "fedelet" szóval....csak kár hogy annak semmi köze a kartergázhoz!
4/15 SándorÚr válasza:
1 pici nem vészes, csak ellenőrizd mindig, hogy eszi-e az olajat
5/15 A kérdező kommentje:
Igen az olajbeöntőnél
2017. nov. 10. 15:52
6/15 anonim válasza:
forgattyúsházban kívánatos -10...+10 mbar-os nyomás. Ha tul sok kartergáz keletkezik akkor szökni fog az olaj a motorból, uj tömités, uj szimering. De amúgy kartergáz mindig lesz a kocsidban. Első voltam, igen akkor még fogalmam se volt mi az a kartergáz...
7/15 anonim válasza:
De amúgy honnan veszed, hogy az kartergáz? Szemmel láthatóan mit látsz füstöt, szaga van ha igen milyen...?
8/15 A kérdező kommentje:
Fehéres szinű füst, nemszagolgattam
2017. nov. 10. 20:31
9/15 anonim válasza:
Nézd meg hogy milyen füstöt fúj a kipufogód, kicsapódott pára okozhatja a füstöt de ez nem baj.. viszont ha nagyon nagy fehér füst van, akkor azt orvosolni kell mert az hűtőfolyadék égésére is utalhat, a sérült hengerfej, megrepedt motorblokk stb.
Ha meg kékes akkor kopott a motorod.
10/15 anonim válasza:
Remélem segítettem, ha igen akkor jelezd egy zöld pacsival, hagyj büszkélkedjek magamon, hogy 15 évesen ilyenekhez értek valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!