Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kartergáz tényleg nagy a baj?

Kartergáz tényleg nagy a baj?

Figyelt kérdés

Szemmel láthaton van belőle egy kicsi ahogy felnyitom azt a fedelet vagy az olajszintmérésnél, de az auto más részén nem érezni semmit.

Nagy baj ez vagy nyugodjak meg kicsit?

2017. nov. 9. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Mi az a kartergáz?
2017. nov. 10. 00:35
 2/15 anonim ***** válasza:

Valamennyi mindig van. Milyen fedelet tudsz felnyitni ahol látod? Biztos, hogy a kartergázt érzed?

Típust ismerő szerelőnek kellene megmutatni szerintem, mert így vakvilágban tippelni nem lehet

2017. nov. 10. 07:28
 3/15 D. Brasco ***** válasza:
27%
Feltételezem z olajbeontőre gondolt a kérdező a "fedelet" szóval....csak kár hogy annak semmi köze a kartergázhoz!
2017. nov. 10. 09:16
 4/15 SándorÚr ***** válasza:
1 pici nem vészes, csak ellenőrizd mindig, hogy eszi-e az olajat
2017. nov. 10. 12:16
 5/15 A kérdező kommentje:
Igen az olajbeöntőnél
2017. nov. 10. 15:52
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
forgattyúsházban kívánatos -10...+10 mbar-os nyomás. Ha tul sok kartergáz keletkezik akkor szökni fog az olaj a motorból, uj tömités, uj szimering. De amúgy kartergáz mindig lesz a kocsidban. Első voltam, igen akkor még fogalmam se volt mi az a kartergáz...
2017. nov. 10. 19:40
 7/15 anonim ***** válasza:
32%
De amúgy honnan veszed, hogy az kartergáz? Szemmel láthatóan mit látsz füstöt, szaga van ha igen milyen...?
2017. nov. 10. 19:42
 8/15 A kérdező kommentje:
Fehéres szinű füst, nemszagolgattam
2017. nov. 10. 20:31
 9/15 anonim ***** válasza:
27%

Nézd meg hogy milyen füstöt fúj a kipufogód, kicsapódott pára okozhatja a füstöt de ez nem baj.. viszont ha nagyon nagy fehér füst van, akkor azt orvosolni kell mert az hűtőfolyadék égésére is utalhat, a sérült hengerfej, megrepedt motorblokk stb.

Ha meg kékes akkor kopott a motorod.

2017. nov. 10. 21:57
 10/15 anonim ***** válasza:
17%
Remélem segítettem, ha igen akkor jelezd egy zöld pacsival, hagyj büszkélkedjek magamon, hogy 15 évesen ilyenekhez értek valamennyire.
2017. nov. 10. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!