Miért ad ki pukkanó hangot mente közben az autóm?
Figyelt kérdés
Audi 80 b4 1994 1,6 benzin injektoros autóval rendelkezem. Tudom tettem fel már kérdéseket is. De felmerült ismét egy kérdés. Ugyan az a helyzet megyek és közepes gáznál pl 4 esbe 50-60 nal elkezd fulladni az autóm és pukkanó hangot ad ki. Ha ujrainditom minden megy szépen egy darabig aztán ismét. Cseréltem: benzin szivattyu, gyujtás kábelek, gyertyákat, benzinszivattyu relé, minden csövet ahol levegőt sziv tehát nem kap fals levegőt. Mi lehet a probléma?2017. nov. 9. 09:38
1/7 anonim válasza:
Szegény a keverék. Ennek az okát itt nem fogjuk kitalálni.
2/7 anonim válasza:
Jobb lenne rákötni a számitógépet és az többet tudna mondani. Igy sokba fog kerülni , ha csak úgy a hasadra ütsz és hol ezt hol azt cserélgetsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Volt gépen csak 1 hibakód. Lambda szonda. Az okozhatja?
2017. nov. 9. 10:24
4/7 D. Brasco válasza:
Nem mondod komolyan hogy még gépre is kötöttétek ,hibakodot is hozott de minden mast kicseréltel csak azt nem.........
5/7 anonim válasza:
erre nehéz szavakat találni. De akkor cseréld még ki a kipufogó rendszert, a motorelektronikát, meg a csapágyakat és ha véletlenül még ezek után is csinálja, akkor próbáld meg a lambda szondát is.
6/7 crudy válasza:
94es autoban meg siman lehet h a rossz lambdaszonda jeleit kezpenznek veszi a vezerlo igy eleontja a keverekkepzest. Ma mar ha rossz a szonda akkor egy elore betaplalt adattal dolgozik az ecu. Ezert en se ertem h ha volt erre hibakod miert nem ezzel kedzted.
7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Lambdaszonda csere megoldotta problémát :)
2017. nov. 20. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!