Miért nem indul? Corsa C 1. 0
Amit csinált: Álltam vele a parkolóban, ment alapjáraton, majd lefulladt magától. Próbáltam újra begyujtani, de verglizésen kívül nem sok mindent csinál. Néha berobban egyszer-kétszer de visszafullad. Megnéztem, a benzin eljut a motorig, legalábbis a pillangószelepig. A pillangószelep nyit és csuk gázadáskor. A gyertyákat kicseréltem. Egyetlen ami gyanús, hogy mikor nyitva van a szelep, alatta látszik egy nagy mértékű fekete lerakódás.
A kompjuter sem jelez hibát a megszokott P0130-on (O2 szenzor) kívül.
A benzinpumpa új, pár húnapos. A pillangószelep pucolva lett kb egy éve.
Hát ha az én kocsimmal ez lenne, akkor először töltenék bele benzint, hátha. Ha igy nem indul akkor valószínüleg eldugltak az adagolók ami a gyertyákba viszi a benzint azt meg ki kell tisztítani. Ha van szikra de nem indul akkor valószinüleg bedugult... De amugy nem értem hogy láttod, hogy nyit a pillangószeleped amikor rajta van a légszürő meg a motor kétoldalról?
Egyéb: Lemerült az aksi, rossz az önindító vagy a gyujtastrafo
Indítózáskor a fordulatszámmérő mutat vmit?
A főtengely helyzet jrladó gyakori hiba ezeknék, de persze egy csomó más lehetőség is van. Szerelő tud segíteni.
A gyertyába nem megy benzin, adagolók sincsenek a motorodban, sem motorok sincsenek két oldalról a pillangószelepen. :)
Injektor
Az akkor szokott lenne pl. ha rossz minőségü a benzin
Akkor nem hiszem h olyan mocskos lenne az a benzin
Honnan tudod, hogy elmegy a benzin a motorig? Lehet bedoglot a benzin pumpa nem? Vagy ha nem akkor nagyon nincs mas otletem, szakember segithet.. de azert kivancsi vagyok mi lehet a baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!