Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul? Corsa C 1. 0

Miért nem indul? Corsa C 1. 0

Figyelt kérdés

Amit csinált: Álltam vele a parkolóban, ment alapjáraton, majd lefulladt magától. Próbáltam újra begyujtani, de verglizésen kívül nem sok mindent csinál. Néha berobban egyszer-kétszer de visszafullad. Megnéztem, a benzin eljut a motorig, legalábbis a pillangószelepig. A pillangószelep nyit és csuk gázadáskor. A gyertyákat kicseréltem. Egyetlen ami gyanús, hogy mikor nyitva van a szelep, alatta látszik egy nagy mértékű fekete lerakódás.

A kompjuter sem jelez hibát a megszokott P0130-on (O2 szenzor) kívül.

A benzinpumpa új, pár húnapos. A pillangószelep pucolva lett kb egy éve.

2017. nov. 8. 22:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát ha az én kocsimmal ez lenne, akkor először töltenék bele benzint, hátha. Ha igy nem indul akkor valószínüleg eldugltak az adagolók ami a gyertyákba viszi a benzint azt meg ki kell tisztítani. Ha van szikra de nem indul akkor valószinüleg bedugult... De amugy nem értem hogy láttod, hogy nyit a pillangószeleped amikor rajta van a légszürő meg a motor kétoldalról?

Egyéb: Lemerült az aksi, rossz az önindító vagy a gyujtastrafo

2017. nov. 9. 00:46
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Nem tölt a generátor ezért nincs felnyomva az akksi sem és ezért nem indul.
2017. nov. 9. 07:33
 3/14 anonim ***** válasza:

Indítózáskor a fordulatszámmérő mutat vmit?

A főtengely helyzet jrladó gyakori hiba ezeknék, de persze egy csomó más lehetőség is van. Szerelő tud segíteni.

A gyertyába nem megy benzin, adagolók sincsenek a motorodban, sem motorok sincsenek két oldalról a pillangószelepen. :)

2017. nov. 9. 07:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Benzin van benne. Az előtt egy 2 órával tankoltam 10 litert, biztos benzint és nem dízelt. A pillangószelepet úgy látom, hogy leszereltem a fedelet. 2 csavar tartsa. A fordulatszám mérő mutat fordulatot. Az aksi tele volt míg le nem merült a sog verglizéstől, szerintem a generátor működik. Az OBD2 se mutat semmi hibát. Az is mutat fordulatot és aksi szuflát is.
2017. nov. 9. 14:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Biztos eldugult akkor a benzinadagoló
2017. nov. 9. 15:08
 6/14 anonim ***** válasza:

Injektor

Az akkor szokott lenne pl. ha rossz minőségü a benzin

2017. nov. 9. 15:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Mol 95 plus van bele tankolva egy ideje. Előtte Omv 100 volt benne. Ez a Molos az eddigi legjobb benzin amit tapasztaltam. Jobban húz és mintha kevesebbet is enne. Szerbiában élek. Itt átlagban szar a benzin.
2017. nov. 9. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:
De használtad a kocsit? mert elkoszolódhat magától is a benzin a tartályban
2017. nov. 10. 00:28
 9/14 A kérdező kommentje:
Minden nap hajtva van, igaz nem nagy távokon. Kb hetente 2x tankolok 10 litert.
2017. nov. 11. 13:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Akkor nem hiszem h olyan mocskos lenne az a benzin

Honnan tudod, hogy elmegy a benzin a motorig? Lehet bedoglot a benzin pumpa nem? Vagy ha nem akkor nagyon nincs mas otletem, szakember segithet.. de azert kivancsi vagyok mi lehet a baja

2017. nov. 11. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!