Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy szereljem meg a kéziféket...

Hogy szereljem meg a kéziféket? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Dobfékes és egyáltalán nem fog a kézi. Nem hiszem hogy a fékcső baszódott szét. Szoval valamit a dobfékbe kell szórakoznom. Sok a rozsda nyilván szét rohadt.

Ki kell cserélnem? Vagy elég ha azt a fék betét kinyomó izét széjelebb nyitom?

2017. nov. 8. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Fékhez szakember kell. Alap.
2017. nov. 8. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

A fék nem játék, ha az elromlik, akkor nem csak magadat veszélyezteted, hanem a többi közlekedőt is.

Éppen ezért olyan emberre kell bízni a javítását, aki ért hozzá és tudja, hogy mit csinál. Látható, hogy te nem ilyen ember vagy.

2017. nov. 8. 15:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Kérdésemre tudnál válaszolni? Láthatoan nem akarom szak emberhez vinni...
2017. nov. 8. 15:19
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Remélem forgalomba se akarsz menni! Minek vesz valaki autót ha nincs pénze fentartani... Fene azt a fillérbaxó mindenedet.
2017. nov. 8. 15:24
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Akkor legyél szíves járjál biciklivel és ne veszélyeztesd a normális embereket, köszi.
2017. nov. 8. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
A fékcsövet nyugodtan csípd le fogóval, a kézifékhez nem kell.
2017. nov. 8. 15:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez a kézifék,nem az üzemi kb csak parkolásnál kell, szóval nem kell itt ekézni a kérdezőt. Szépen végig kell menni a lehetőségeken . Bovdenek mozognak vagy be vannak rohadva,el vannak szakadva? Dobot levéve és megszemlélve a dolgokat látni e szorulást törést rozsdát? Leakasztva bovdent kézzel mozgatva a mechanikát szorul e a fék,nyomja e kifelé a pofákat? Fékpofán van e még anyag 'fék betét kinyomó izét'lehet e még állítani kifelé ,..stb
2017. nov. 8. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:

"Ez a kézifék,nem az üzemi kb csak parkolásnál kell, szóval nem kell itt ekézni a kérdezőt."

Hát, téged se az eszedért szeretnek. Majd he elindul a kocsija, mivel nem tudja rendesen rögzíteni és letarolja a gyerekcsoportot a járdán, majd akkor is azt kell mondani a bíróságon, hogy dehát az csak a kézifék volt. A fék nem játék, semelyik része se. Szakembernek kell megcsinálnia és nem sufni tuningba otthon.

2017. nov. 8. 15:59
 9/12 A kérdező kommentje:

7-es köszönöm a válaszod. Én is igy gondoltam, csak azt hittem, hogy valaki tud egy pontos választ adni, hogy ne keljen mindent átnéznem.

Nyugi srácok, jogsim sincs és még a forgalmi is lejárt...

2017. nov. 8. 16:10
 10/12 A kérdező kommentje:
8-as amugy nem tudom, hogy miről beszélsz... ennél rosszabb példát nem hallottam még. Miért indulna el egy autó csak ugy? Van kuplung, van lábfék... ha meg parkolok berakom egyesbe és beforgatom a kormányt... Nem kell bántani az egyetlen értelmes válaszolót..
2017. nov. 8. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!