Hogy szereljem meg a kéziféket? (Többi lent)
Dobfékes és egyáltalán nem fog a kézi. Nem hiszem hogy a fékcső baszódott szét. Szoval valamit a dobfékbe kell szórakoznom. Sok a rozsda nyilván szét rohadt.
Ki kell cserélnem? Vagy elég ha azt a fék betét kinyomó izét széjelebb nyitom?
A fék nem játék, ha az elromlik, akkor nem csak magadat veszélyezteted, hanem a többi közlekedőt is.
Éppen ezért olyan emberre kell bízni a javítását, aki ért hozzá és tudja, hogy mit csinál. Látható, hogy te nem ilyen ember vagy.
"Ez a kézifék,nem az üzemi kb csak parkolásnál kell, szóval nem kell itt ekézni a kérdezőt."
Hát, téged se az eszedért szeretnek. Majd he elindul a kocsija, mivel nem tudja rendesen rögzíteni és letarolja a gyerekcsoportot a járdán, majd akkor is azt kell mondani a bíróságon, hogy dehát az csak a kézifék volt. A fék nem játék, semelyik része se. Szakembernek kell megcsinálnia és nem sufni tuningba otthon.
7-es köszönöm a válaszod. Én is igy gondoltam, csak azt hittem, hogy valaki tud egy pontos választ adni, hogy ne keljen mindent átnéznem.
Nyugi srácok, jogsim sincs és még a forgalmi is lejárt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!