BMW E39-em van, és világít a kiégett izzó visszajelző lámpám! Ezzel nem lenne probléma, de nincs kiégve egyik izzó se! Mi lehet a baj, miért jelez hibát? Led-es rendszámtábla világításom van!
Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 11:54
1/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a LED-es rendszámtábla világítás befolyásolja! Már mentem fel 25000 km-t!
2017. nov. 8. 11:57
2/8 D. Brasco válasza:
"Nem hiszem, hogy a LED-es rendszámtábla világítás befolyásolja!"
Én nem hiszem,hanem tudom hogy ez a baja.....foleg ha valami kínai gagyi led előtét ellenállás nelkul
4/8 anonim válasza:
Pedig a LED miatt van. Az elektronika figyeli hogy mennyire van terhelve az adott áramkör vagyis azt hogy milyen áramerősség halad rajta keresztül. Ha ez az áramerősség lecsökken drasztikusan, ebből azt következteti ki az elektronika hogy kiégett az izzó. A LED-et azért nem "látja" mert annak nagyon csekély az áramfelvétele. Az én autóm azért is szól ha nem 5W-os izzók vannak a rendszám-világításban, hanem csak 3...
6/8 anonim válasza:
Ebben nincs check control, hogy konkrétan kiírja, melyik izzóval van baja? E36-nál úgy működik.
Nekem a hátsó lámpa adott egy időben fals jelzést. Az izzók foglalatának érintkezői voltak oxidosak, ezért gyenge volt az érintkezés. Egy kis takarítás megoldotta.
7/8 anonim válasza:
Minek rakod fel a kérdést, ha meg is válaszolod?
8/8 anonim válasza:
TUTI A LED lesz. CR Free vagy hasonlókat keres az ebayen, azok nem írják ki ilyen esetekben a hibát pár KM után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!