Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgan az oktatom...

Forgalmi vizsgan az oktatom szandekosan megbuktatott? Tenyleg ennyire bena vagyok?

Figyelt kérdés

Nos az oktatom osszevissza oktatott, az elso 30 orabol 6ot ellogott, kiment fel orakra boltba ide oda. 45 orat vettem eddig, abbol jo ha 35-ot vezettem.

Az utolso par oraban mutatta meg hogyan kell parkolni. Hozzateszem annyira felti a kocsijat, hogy sohasem engedte a parkolast ugy gyakorolni, hogy se nem szol bele, sem nem avatkozik vele kormanyzassal vagy pedalokkal.

Kitalalta, hogy menjunk vizsgazni aztan vagy sikerul vagy nem.

Kenopenzt kert, hogy megkeni a biztost.

En ugy erzem ehhez az oraszamhoz merten tudok vezetni, nem ugral a kocsi, nem darabos nem bakkecskezik a kocsi valtaskor, szepen suhan az auto. Eszreveszek mindent, dinamikusan vezetek, nem allok meg ha nem kell, kuplungot kimelem.

A vizsgan motorfekkel megyek a piros lampa fele, es egyszercsak azt erzem, hogy a szakoktatom rateszi a labat a fekpedalra es helyettem fekez. Teljesen ledobbentem, raneztem, hogy most ez miatosz?

Aztan indulasnal engedem fela kuplungot, adnam a gazt erre helyettem benyomja a gazt es elkezdi mondani: gazt gazt adjal mar gazt!!!

Aztan parkolasnal mikor tolatok ki a parkolohelyrol az oktato egyszer csak belelep a fekbe es kiveszi a kormanyt a kezembol, paff egybol meghuztak. Indokolatlanul avatkozott kozbe az oktato.

Es kozbe a vizsgapapirra olyan marhasagokat irtak be, hogy nem veszem eszre a kozlekedi helyzeteket, es elvonja a figyelmem a vezetesrol a valtas, meg hogy helytelen kormanyfogas ja es hogy nem tudok savot valtani.

Ez mind hazugsag. Tegnap az oktato kozolte, hogy olyan szepen valtok savot, hogy orom nezni.

Szerintetek mit kene tennem?

Persze belem beszeltek, hogy en vagyok a bena aki balesetbeszelyes helyzetet teremtett es emiatt nyulkalt bele a vezetesembe.

Mi a valesetbeszelyes azon, hogy motorfekkel suhanok a piroshoz es mar keszultem fel a fek kuplungra erre elottem indokolatlanul belefekez..??

Sajnos sulit es oktatot sem valthatok, kb 3 -4honapos varolistak vannak.

Ja es persze senki nem hinne nekem, nyilvan. 😤

2017. nov. 7. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%

Mikor én vizsgáztam, a vizsgabiztos ült mellettem, az oktató meg hátul.

De ez már régen volt, 29 éve, azóta talán változott a szabály.

A kérdésre: én a helyedben csak megpróbálnék egy másik oktatót keríteni.

2017. nov. 7. 18:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Kb. 20-30 órával ezelőtt rá kellett volna jönnöd, hogy ez az oktató egy köcsög és rég le kellett volna váltanod.

De semmi baj, még mindig leválthatod.

2017. nov. 7. 21:00
 13/13 A kérdező kommentje:
Levaltanam, de sajnos nincs aki elvallaljon. Probaltam az elejen is, mielott el se kezdtem vezetni es most is.
2017. nov. 8. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!