Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi jogosít fel arra valakit,...

Mi jogosít fel arra valakit, hogy az utcán szándékosan hangosan közlekedjen?

Figyelt kérdés

Azok a járművek (autók, motorok), amelyeknek a kipufogója szándékosan úgy van szerelve, hogy direkt hangos legyen, nem valók közútra, de lakott területre különösen nem. Ha valakinek ettől áll fel, hogy az alatta lévő jármű milyen hangos, lelke rajta, de menjen ki egy pályára, ott tolja ezt a hobbit.

De vajon hogy lehet legális ez az utcán? Miért nem lépnek fel ez ellen?

2017. máj. 29. 18:09
 1/8 $$$$$ ***** válasza:
11%
És teged ez miert zavar ? . Mert csak ilyen jarművek jarkálnak a házad előtt fel alá reggeltől estig ? Mert ha nem akkor igazán kibirhatnád ha napjában 1-2 elmegy.... Egyébként meg én is szeretem az ilyeneket és nekem is sport szett van a motoromon. Mivel a gyári dobnak nevetséges hangja van...
2017. máj. 29. 18:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Azért zavar, mert hangos, és nem szükséges tartozéka a közlekedésnek. Ha elmegy előttem a mentő, az oké, mert a sziréna szükséges ahhoz, hogy az elsőbbségét biztosítani tudja. Egy motoron a hangosított kipufogó csak arra jó, hogy szándékosan zajt keltsen.

Sajnos nem 1-2 megy el naponta, hanem inkább óránként 1-2.

Az ne legyen már indok mások zavarására, hogy "a gyári dobnak nevetséges hangja van".

2017. máj. 29. 19:20
 3/8 $$$$$ ***** válasza:
2%
Hat ele8gge sajnalom ha ez enyire zavar. Az lenne a nagy ha mar ezt is betiltanák XD . Így is tulzásba viszik már a dolgokat a forgalmi vizsgánál. Lásd pl. Amerikában is menyivel lazábbak a szabalyok. Úgy tuningolsz ahogy csak akarsz és azt amit akarsz.(itt meg mar ha van egy kis kőfelverődés a szelvedődön nyavognak rajta...) Nehogy mar itt meg már egy sport kipu rendszert is betiltsanak 😂😂. Mert azar mindennek a teteje lenne...
2017. máj. 29. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Hat este engem is zavarna, az biztos. Amugy megvan adva hany decibel a tureshatar, a nemeteknel, van, hogy ezt le is merik (inkabb estenkent a bulihuliganoknal) az ilyen autoknal, es ha magas az ertek el veszik a kulcsot...
2017. máj. 29. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem akarok a $$$ nevű idiótának elrontani a napját, de MO-n is be van szabályozva és bizony nem megy át a műszakin ha túl hangos. Nem véletlen, hogy a sok tróger cserélgeti a kályhacsövet a romján minden műszaki előtt aztán vissza...
2017. máj. 29. 21:31
 6/8 $$$$$ ***** válasza:
0%
És most hiaba fogod írni hogy bizonyos decibel felett a rendőr is piszkal sose talalkoztam még olyan rendőrrel aki foglalkozott volna vele... Egyebken meg nagyon sajnalom a hozzád hasonló magaba fordult életre alkalmatlan bereket akik félnek felülni egy motorra vvagy beülni egy sportosabb kocsiba . És azon élik ki magukat hogy masokat ba*ztatnak akik mernek élni....
2017. máj. 29. 23:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratulalunk, ha neked ez jelenti az eletet, es hogy ennyire taplo vagy, hogy xarba nezed azokat, akiket ez zavar. menj a fosos taligaddal a hungaroringre es duborogtesd ott.
2017. máj. 30. 07:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom ocsisajt, hogy most adtam el a zzr-em és egy 2 literes turbobenzines autom van jelenleg is. Csak minden gyari mindkettőn mert nekem nem kell kályhacső a vasra, hogy menőnek erezzem magam...
2017. máj. 30. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!