Hogy lehetne jobb hangja a kocsimnak?
"Úgy akarnám hogy a jelenlegi kipufogóm meg maradjon !"
Ez igy kb olyan mintha azt kérdezném hogy öljek meg valakit ugy hogy az ne haljon meg?!
Gondolom ezzel is lehet valamit kezdeni hogy jobb legyen mint tom én valami átalakítás vagy plusz dolog berakása esetleg kiszerelése , vagy amint mondtam tisztitás segítene rajta ?
de amugy milyen jó kipufogó rendszert ismersz ami dögös és jó hangja van ?
Én kellek ide megmondom a frankot!
Nagy hangszórón lejátszod a v8 hangját! Igy nem kell kipufhoz nyulni
Ebben az esetben a legolcsóbb is drága lesz. Kivetetheted a végdobot a középdobot a katalizátort és a részecskeszűrőt is. A probléma hogy ennél a típusnál hangtompító dobok kivételével nem fogod elérni azt a brutális dízelhangot amitől minden csaj letolja a tangát.
Ezért ki kell szedetned a részecskeszűrőt 100% (ez is csillapítja a hangot), ezen felül elképzelhető, hogy ki kell szedetned a katalizátort is. Mindkét alkatrészben érzékelő van, aminek eltávolítása után jön a karácsonyfa effektus a műszerfaladon. Sőt a részecskeszűrő miatt szervizüzemmódba is állhat az autó, aztán baktathatsz 50-el a márkaszervizbe hogy kezdjenek vele valamit.
Ezeket a szenzorokat a vezérlőbe való belépés után ki lehet kapcsolni, mintha ott sem lennének, de egy ilyen fiatal BMW esetén egy független chiptuning műhelyben is vastagon fog a ceruza.
(nekem nem BMW-m van, hanem egy másik gyártó dízele, ha hülyeséget írtam mindenkitől elnézést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!