Miért nem fog a jobb oldalon az első és a hátsó fék?
Figyelt kérdés
Ezáltal fékezésnél durván oldalra húz az autó. A gumik jók. Elvittem szerelőhöz, aki egy pár nap után is csak vakarta a fejét és nem értette,h miért ugyanazon az oldalon nem fog, sem elől sem hátul.
Aztan pár hétre főfékhenger hibára gyanakszik, de nem tűnt túl meggyőzőnek. Mivel ez elég drága nem akarnék nem biztosra menni. Tudom, hogy látatlanba nehéz, de van tippetek amit felvethetnék a szerelőnek?
Autó típusa: Opel Corsa C 1.8 92kw
Előre is köszönöm.
2017. nov. 6. 16:49
1/2 anonim válasza:
Főfékhenger hiba nincs,mert többkörös fékekről van szó,nincs olyan,hogy csak azonos oldal...
2/2 anonim válasza:
Szerintem keress másik szerelőt. Aki egy fékrendszeren nem találja pár nap alatt a hibát, az nem lehet nagy zseni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!