Mi baja lehet egy autónak a hosszabb idejű állástól?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy kocsit, amit 2-3 éve már csak évi párszor használtak. Idén januárban le lett szervizelve rendesen, de azóta megint csak 45 kilométert ment összesen!
Holnap megyek megnézni, mire figyeljek oda rajta?
A fékek januárban le lettek cserélve, azt tudom.
Ez egy 2003-as német autó, nem egy OT-s régi hobbiautó, ha ez számít...
2017. nov. 7. 14:15
11/14 anonim válasza:
Persze, kell figyelni néhány dologra, de ezeket alapból is ellenőrizni kell egy használt autó vásárlásánál. A gumik deformációjától a karosszéria és a hengerfalak rozsdásodásától viszont nem kell tartani. Szerintem :)
12/14 anonim válasza:
Reméljük. Kedves Kérdező! Írd majd meg, hogy mit láttál! :)
13/14 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszotokat még egyszer!
2017. nov. 7. 16:36
14/14 anonim válasza:
Az pont jó, ha néhányszor be volt indítva a 3 év alatt. Amúgy nagyon pöpec járgány lehet ezzel a motorral, ha minden rendben lesz, akkor ne hagyd ott. Mikor kipróbálod, azért nézd meg, hogy fog e a fék, mert gyakran előfordul ilyen autóknál, amiket nem használnak, hogy a fék elröppen (elrozsdázik a fékcső, maga a tárcsa, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!