Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kellett volna tennem? 2...

Mit kellett volna tennem? 2 autó beszorított a 0-án egymás közé, dudáltak, direkt villogtak hogy elvakítsanak az előzősávban.

Figyelt kérdés
Namost a 0-án 110-el lehet menni hivatalosan. A jobbszélső sávban kamionok voltak, én pedig kimentem az előző sávba balra, mert nem akartam 80-aé menni. Előztem szépen a kamionokat, amikor is megjelent egy vagy 200-al közlekedő fekete BMV és elkezdett villogni és dudálni. megnyomtam a gázt hogy valahogy leelőzzem a kamionokat és lehúzódjak, mire beértem egy másik BMV-t ami szintán elkezdett világítani ezerrel. mind a ketten reflektórral vakítottak el, miközben mentünk kb 140.-el. nagy nehezen letudtam húzódni, amikor is mutogattak nekem és kb 200-al elhúztak.... szerintetek mit kellett volna tennem?
2017. nov. 5. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem igazán értem hogy a második bmw hogy tud neked reflektorral villantani ha az írásod alapján te érted utol őt :/
2017. nov. 5. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:
nyilván a hátsó relfekltorozott az első meg féklámpázott, vagy nem tudom mit kapcsolt fel de nagyon vakító volt, sötétben ez nagyon szar volt.
2017. nov. 5. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Satufék+középső ujj.
2017. nov. 5. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Ja így már értem. Hát szerintem sok mindent nem tudtál volna csinálni max még az előzés megkezdése előtt jobban megnézhetted volna hogy jönnek-e és mennyivel. Nem azért mondom hogy a te hibád, csak hogy ezzel talán el tudtad volna kerülni a dolgot
2017. nov. 5. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
110-zel továbbhaladni az első lehetőségig, ahol biztonságosan kisorolhatsz a külső sávba. A villodzó idegbeteggel meg nem kell törődni.
2017. nov. 5. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Az nem a te dolgod, hogy ki mennyivel kozlekedik.

2. Az nem az o dolguk, hogy te mennyivel kozlekedsz.

Szoval ha az elozes megkezdese elott nem latszott a hatso gyorsabb auto, akkor nem rontottal el semmit. Ha latszik, akkor varsz amig fel tudod merni a sebesseget.

A villogast szard le, majd lemesz az elso biztonsagos helyen.

2017. nov. 5. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Na, most lernám hogy mit szoktam én ilyenkor csinálni.

-tükröket kihajtom merőlegesre

-megengedett sebességet nem lépem túl

-az első biztonságos lehetőségnél jobbra sávváltás

-ha megelőz vissza a belsőbe, refi fel mögötte

Persze, csak akkor ha a kamionos kollégákat nem zavarom vele.

Ami a legfontosabb: nem csináltál semmit rosszul.

2017. nov. 6. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!