Megdermed a váltó olaj a mínuszokban, normális ez?
Figyelt kérdés
20 éves autó, eddig nem volt vele ilyen probléma. Olajcsere után szintén ugyanúgy megmaradt a probléma.
Lehet nem jó olajat kértem hozzá? Ez van benne most jelenleg Castrol Transmax Z.
2017. nov. 3. 10:32
1/17 anonim válasza:
Honnan tudod hogy megdermed és mit jelent ez a megdermed , szerinted?
2/17 A kérdező kommentje:
1. Azt hogy megdermed a hidegben.
2. Ha nem tudsz segíteni, ne írj.
2017. nov. 3. 11:01
3/17 anonim válasza:
erre így nem tud senki válaszolni. legalább az autó tipusa kellene, és miből derül ki, hogy megdermed?
Pláne az új is..
4/17 A kérdező kommentje:
Hidegindítás után ahogy elindulok, recseg,morog vagy nem is tudom mit csinál a váltó. De viszont ha járatom negyedórákig az autót, hagyom melegedni akkor nem csinálja ezt.
2017. nov. 3. 11:27
5/17 A kérdező kommentje:
BMW
2017. nov. 3. 11:28
6/17 anonim válasza:
-20-ban nem dermed meg az olaj. Ne okíts másokat ha hülyeséget beszélsz. Sűrű az olaj, melegednie kell, hogy tudjon kenni, főleg mínuszokban.
7/17 anonim válasza:
Milyen váltós, milyen BMW? Mert lehet, hogy az olaj, amit beletettél, nem megfelelő.
8/17 anonim válasza:
Ami elő van írva az autóhoz, azt kell beletenni. BMW-knél előfordul olyan hogy a kézi váltóba az az olaj kell ami automatába is. Az pedig jóval folyósabb még hidegben is.
9/17 anonim válasza:
Nem tudom ott most hány fok van, de itt még 0-+10 között. Ilyen hőmérsékleten nem dermed meg még a Transmax Z sem. Ott valami más problémának kell lennie szerintem.
10/17 anonim válasza:
Igen, más gond lesz ott, nem olajdermedés. A Transmax Z amúgy azokba jó, amikbe ATF való. Bár valójában ugyanabba a váltóba létezik ATF és MTF-LT2 előírás is (E36 vs. E46 ZF S5D 320Z váltók). Az MTF-LT2 megfelelője a Castrol Syntrans B 75W. Getragokat nem vágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!