Mit tehetek ha kokszos a. motor?
Mondták a szervízbe h kokszos vagy kormos. Felhivtam utana opel.szervízt is azt mondták huzassam meg.
30 kmen át mentem 5000res fordulaton 3ba
Részben gratulálok,hogy 50-nél ötöst kapcsolsz ..
Igazából ezzel olyan nagy baj nem is lenne ha vízszintes pályaminőségű út lenne,ahol fixen tudod tartani,érintő gázadáson,vagy lejtős úton.
De így lehet megalapozni az ülést.
Hidd el a különbség 4-es 50,és 5-ös 50 között : fél liter ,és kb 8 deci...
Egy üzemanyag (és ellátó,és egyé ) rendszer tisztítás nagyobb fejfájás és költség mint a 300 ft/100 km spórolás.
100 km városi használat az annyi nap,hogy 2 akciós termék a tescoban ,inkább vegyél 2x olcsóbb colát,és már ott a 8 deci üzemanyag fogyasztás.
Menj 55-60-at hármasban,de ne 2km-es távokra,menj egy 15-20km-es kört minimum.
Használj el egy motul vagy spuri üzemanyag tisztítót.
Persze a benzin a legerősebb benzines autónak elérhető "oldó" de fajsúlyát tekintve ez is megtud ülni ,és kettő fronton tisztítja a rendszert...
kb 4-5 tank üzemanyag 1 flakon 3e ft.
3-asban 50-60 ,min. 15-20km-es etapok,1 héten át,és az 1 üveg spuri vagy motul,és kész vagy.
Majd ésszel kell használni,70 alatt nem kapcsolni ötöst.
az nem is lenne baj, ha ötvennél váltasz ötödikbe, de ezt csak sík úton, vagy enyhe leejtőn tedd...a lényeg, hogy nem brummogjon, az már visszaváltásért kiált..
én automatával járok, az is megy ötvennel ötödikben, de ha picit emelkedik, azonnal visszavált(akár kettőt is), mielőtt brummogna a motor.
Na végre gépközelbe vagyok nem telefon.
Szóval.
Amikor nem erőlködve megy a motor akkor használom így. Vagyis ha tudok gyorsulni vele akkor 5. Erőltetni nem szoktam mert dugó kikezdi a hengert tudom.
Állandóan kíméltem. Ha pl vissza kellett valtanom felfele akkor inkább battyogtam 50el minthogy nyomjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!