Suzuki Swift 2005 Felpörög a motor?
Van egy 2005-ös Szuzuki Swift GS tipusú autóm.Körülbelül 3 hete cseréltek benne lambdaszondát mert világított a motorjelző lámpa. Meg is oldódott a probléma.800 km megtettem vele majd újra előjött a motorjelző lámpa kivillanása. Indításnál felpörög a motor kb 2000-ig majd szépen visszaesik. 2 lambdaszonda van benne ? vagy ez már megint mi lehet ? Egyébkén gyári minőségű szondát tettünk bele. Esetleg gyertya vagy valami más ?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat,
Nekem pont ilyen korú, és típusú autóm van. Ebben is volt 1-es lambdaszonda csere, eredeti Denso(gyári) ami negyvenezer forint. 90 ezernél cserélték, azóta jó.
ezekben már 2 lambda van, mindenképpen nézesd meg kompjúteren, mert azzal tudod meg pontosan, mi is a hiba.
Ha a cserélt szonda, akkor gariban kell cserélni, mert a gyári akár százezret is kibír. ezért(is) negyven ropi az ára(csak a Denso, 4 vezetékes a jó)
mindenképpen kompjúterre tedd, ne barkácsoljatok javasasszony módra.
Ha megoldható, vidd el egy másik szervizbe, ahol ötezerért megnézik, és kinyomtatják a hibajegyzéket.
aztán abból meglátod merre van az előre.
Ezek a GS-ek az egyik legjobban sikerült darabjai a suzukinak.
3 hétre rá akkor megadta magát a másik szonda is ?
Igen tudom 43k volt... Iszonyat drága egy ilyen kis semmiségért és most vehetek bele még egyet ? Persze mindenképp csináltatok megint autodiagnosztikát. Nem hinném,h amit most cseréltünk azzal lenne a baj. Fpleg mivel 800km mentem vele. Elég dühítő..Köszönöm szépen a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!