Ez árt a sötétített fóliának?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy sötétített ablakos kocsit a városban és eléggé fel volt hólyagozva sok helyen a hátsó ablakánál, de legfőképpen azok a csíkok mellett, amik melegszenek az ablakokon, és leolvasszák a jeget, a párát megszüntetik. Az én kocsimkn is van ilyen páramentesítő (nem tudom mi a neve). Ha bekapcsolom ezt, akkor ártok a fóliának?2017. okt. 30. 18:01
1/2 anonim válasza:
Az üveg felveszi a leadott hőt. Valszeg otthoni maszek rakta rà és nem foglalkozott a tisztasaggal mert azok miatt a "vackok" miatt nem egyenletes az üveg. Bàrmiaradhatott alatta esetleg levegő. Nem jól lett felrakva aksr víz ahogy párávà alakult lehet olyan.
2/2 anonim válasza:
A "felhólyagosodás" a fólia elöregedésétől jön létre a napenergia hatására, amelyhez még a fűtőszálak által keletkező hőmennyiség is hozzájárulhat. Minél jobban fekszik egy szélvédő, annál nagyobb szögben éri a napsugárzás, így annál hamarabb öregedhet el.
Thomy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!