Sötétített fólia mennyire zavaró? (hátsó ablakok)
Mi olyan titkos bent? :)
Ki lehet látni.
Egyébként balesetveszélyes, mert a mögötted jövőt zavarja a látásban. Nem látja, hogy a te autód előtt mi történik, mert nem lehet átlátni az autón.
2: nem is szeretek busz vagy nagy autó mögött lenni. :)
Ne hagyj semmit az autóban. Ha elölről benéznek, akkor is látják, hogy van-e bent valami.
Ez azért nem így van... kilátni belőle nappal, napsütésben nagyon jó... éjszaka ha tolatni kell akkor zavaró egy kicsit a full sötét fólia, de meg lehet szokni..éjszaka ha mögötted jön egy autó fényszóróval akkor legalább a középső tükörben nem vakít..
Belátni viszont a legsötétebbnél nem lehet, még nagyon közelről se.
Engem nagyon zavart az autóból kilátásban. Éles szögű kihajtáskor, ha hátra fordulok, ki szoktam látni a hátsó oldalablakon. Fólia helyett én sima tapadókorongos hálót használtam, de már az is borzasztóan rontotta a kilátást belülről.
Első kocsimra pedig nyaranta külső-hátsó szélvédő rácsot tettem. Igen, Lada :-)
Az is eléggé rontotta a kilátást, így idővel beszereltem belülre egy rolós hálót.
Mindenkinek más. Az exem az enyémet fekete doboznak hívta és nem is szerette vezetni a fóliázás miatt.
B-től hátra fekete, első ajtók 50%, első szélvédő felső harmada fekete, làmpák sötètítettek.
Éjszaka rossz tolatni, de amúgy minden más szuper
Az megvan nektek, hogy kivülről akármilyen sötétnek is látszik a fólia, belülrő simán kilátsz? :) Éjszaka pedig a teljesen áttetsző üvegen se sokat látsz ki, ha teljesen sötét van :))
Meg egyébként is, van két oldalsó tükör, aztán abból kell tolatni. Amúgy hátul semmi érdekes nincs, így nem is számít, hogy mennyire sötét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!