Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vegyek simson után?

Milyen motort vegyek simson után?

Figyelt kérdés
50 cc motort szeretnék venni . Eddig swalbim volt de már tele van a hócipőm vele hogy sose jó kb 1 éve használom.Az új motor mindegy milyen csak váltós legyen lehetőleg am6 os blokkal szerelt. Akinek van ilyesmi motorja az leírhatja előnyeit és hátrányait is . A hülye kötekedők kíméljenek.

2017. okt. 30. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Öhm.. 50 ccm és váltós? Én csak a Simsont és Jawa Mustangot ismerem, ami váltós. AM6 blokkos motort nem vennék ekkora köbcentiben, min.125ccm-es legyen. Amúgy mi a gond a Simsonnal. Lehet hogy tudok segíteni, mert Nekem is egy Simson S50-em van, és pont tegnap csináltam meg, úgyhogy egész jó lett.
2017. nov. 1. 08:25
 2/6 anonim ***** válasza:

A simson akkor "sosem jó" ha:

1-Olyan emberke piszkálgatja aki nem ért hozzá.

2-Tele van pakolva a legolcsóbb kínai és taiwani sz.rokkal minden része.

3-az első kettő kombinációja.

Egy öreg simsont egyszer kell alaposan és tisztességen rendberakni jó minőségű alkatrészekkel.Természetesen ez nem párezer forintos kategória lesz.Utánna 15-20 évig max apróbb kopó-fogyó alkatrészeket kell cserélni.

2017. nov. 1. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Vegyél 50 köbcentis Yamaha Neos -t.

200-ért már kapsz jót.

Ég és föld a különbség. Átéltem

2017. nov. 1. 11:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Féklámpára leáll de csak melegen.

Tehát ha világítást kapcsolok alapjáraton akkor leáll de csak melegen és akkor ha alapjáraton van vagy csak kicsit van gáz húzva

2017. nov. 1. 16:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy jó csak ez a baja
2017. nov. 1. 16:10
 6/6 A kérdező kommentje:
jelenleg
2017. nov. 1. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!