KRESZ vizsgán 3x úgy megbukni hogy rengeteget tanultam rá? (B kat. )
Már harmadjára bukok meg a számítógépes KRESZ vizsgán.
Amikor itthon töltögetem a teszteket és a végén megnézem az eredményt, max pontosak.
Van egy rosszakaróm az egyik autósiskolánál ( nem amelyikben tanultam) de gyakran jár vizsgáztatni, szinte mindig ott van az épületben.
Az is feltűnt, hogy mindig ugyanahhoz a géphez ültetnek és csak nekem valamiért elakadt az elején , nem akarta betölteni a kérdéseket csak nagyon nehezen. Még meg is jegyezte a bent ülő hölgy, hogy biztos most állítják össze nekem a teszteket, hogy jó kérdéseket kapjak.
A tankönyvet is áttanulmányoztam, de már igazán nem tudom mitévő lehetnék. Ti mit gondoltok?
9# vagyok. Utólag:
Én szemelyszerinr örúlök hogy nem adják könnyen a jogsit. Mikor en raktam le a tanulóvezető... Kikapcsolt lámpánàl mentem egyenesen főúton ő meg alkalmazta volna a jobbkézszabály.... jobb első lámpa bànta a klímahűtővel egyútt.
Először tudj valamit.mielőtt hajtasz mint az állat!
14# tudom sak érdekelt a szemszöge.
A tipikus apa fizeti nem sikerúl de nem az ő hibája aztán bebeszéli a szüleinek. Ök hisznek neki mert hat a fiacska minek verné át öket ugyse ő fizeti. Elhiszik aztán meg ők ütik.meg a bokájukat. Csak mert a drágalátos fiuk agyilag lusta és gyengeelméjű megtanulni a kreszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!