Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » KRESZ vizsgán 3x úgy megbukni...

KRESZ vizsgán 3x úgy megbukni hogy rengeteget tanultam rá? (B kat. )

Figyelt kérdés

Már harmadjára bukok meg a számítógépes KRESZ vizsgán.

Amikor itthon töltögetem a teszteket és a végén megnézem az eredményt, max pontosak.

Van egy rosszakaróm az egyik autósiskolánál ( nem amelyikben tanultam) de gyakran jár vizsgáztatni, szinte mindig ott van az épületben.

Az is feltűnt, hogy mindig ugyanahhoz a géphez ültetnek és csak nekem valamiért elakadt az elején , nem akarta betölteni a kérdéseket csak nagyon nehezen. Még meg is jegyezte a bent ülő hölgy, hogy biztos most állítják össze nekem a teszteket, hogy jó kérdéseket kapjak.

A tankönyvet is áttanulmányoztam, de már igazán nem tudom mitévő lehetnék. Ti mit gondoltok?

2017. okt. 30. 14:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

9# vagyok. Utólag:

Én szemelyszerinr örúlök hogy nem adják könnyen a jogsit. Mikor en raktam le a tanulóvezető... Kikapcsolt lámpánàl mentem egyenesen főúton ő meg alkalmazta volna a jobbkézszabály.... jobb első lámpa bànta a klímahűtővel egyútt.

Először tudj valamit.mielőtt hajtasz mint az állat!

2017. okt. 30. 16:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj hogy nem tudok, azzal van a baj hogy érdekes módon csak ott nem tudok, pedig még csak túl sem izgulom és kapkodások nélkül, átgondolással válaszolom meg a kérdéseket. Na mindegy, közben rájöttünk hogy mit tud ő intézni ha a kérdésekbe nem is tud olyan módon belekavarni, meg lesz a következménye.
2017. okt. 30. 18:49
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Na mit tud intèzni?
2017. okt. 30. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
96%
Semmit, csak a kérdező sikertelen az életben és így ráfogja másra azt, hogy miért nem sikerül neki XY dolog. Mondjuk, aki ennyire nem képes megtanulni a szabályokat és még mellé ilyen üldözési hajlama van, remélem sose kap jogsit, mert nincs szükség arra, hogy veszélyeztsse a többi embert.
2017. okt. 30. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

14# tudom sak érdekelt a szemszöge.

A tipikus apa fizeti nem sikerúl de nem az ő hibája aztán bebeszéli a szüleinek. Ök hisznek neki mert hat a fiacska minek verné át öket ugyse ő fizeti. Elhiszik aztán meg ők ütik.meg a bokájukat. Csak mert a drágalátos fiuk agyilag lusta és gyengeelméjű megtanulni a kreszt!

2017. okt. 30. 19:39
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Tipikus magyar népszokás valamit nem tudni, földbutának lenni, tanulás helyett magolni, aztán amikor ezek várható eredménye bekövetkezik, bűnbakot keresni.
2017. okt. 30. 20:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Jajj jujj jajj :D Nagyon nyáladzol kedves kommentelgető, most már vigyázz, nehogy agyvérzést kapj. Azért megnyugtatlak hogy az életem ezek után is teljességgel rendben van, de a kisebbségi komplexusodon sajna nem tudunk segíteni :(
2017. okt. 30. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!