Miért nem indul be az autó?
Esetleg totalcaron tudsz beszélni hozzàèrtökel.
Elnézést hogy csak ennyit tudtam segíteni.
2017. okt. 30. 15:54
Benzin? AC pumpa, szürő, adagoló?
2017. nov. 13. 18:18
Lehet ha adott volna rá gyújtást akkor észrevette volna a gép az ECU-t.
Három dolog kell ahhoz hogy az autó beinduljon. Tüzelőanyag, szikra valamint az hogy ez egy időben legyen. El jut a tüzelőanyag a hengerek? Ott van gyújtás?
2017. nov. 13. 20:37
#3!
Azért az említett 3 tényezőn kívül, még jó pár dolog szüksége (lenne), hogy beinduljon az a motor. Pl.: elegendő indító fordulat, levegő, megfelelő arányú indítókeverék, kompresszió, hibátlan vezérlés, ...... stb.
2017. nov. 13. 21:04
5/23 A kérdező kommentje:
Már a 4.szerelőnél tartok de egyik sem tudott rájönni a hibára . Még elfelejtettem írni hogy az elosztóig van áram de az elosztobol valahogy nem mert egyik gyertya sem dob szikrát.Ezert vettem elosztót de ugyan az a helyzet .Én már nemtudom tényleg :(
Kábel is kell új nem csak elosztó
2017. nov. 14. 21:43
7/23 A kérdező kommentje:
Kábelt is cseréltem . Ja és ma reggel megpróbáltam beindítani és már az üzemanyag szivattyú sem húz . :( Az utolsó szerelő azt mondta hogy lehet hogy az alarm csinálja.
8/23 A kérdező kommentje:
A főtengely jeladó csinálhatja azt hogy nincs szikra a gyertyaknal ? Vagy esetleg más jeladó ha tudja valaki írjon légyszi , kösz az eddigi válaszokat :)
Akkor összegezzük a problémát:
-Autó nem indul
Volt hogy egyáltalán indult meg ment is? Egyik napról a másikra , este megálltál vele reggel meg már nem indult?
-ECU nincs bekötve
Ezzel kéne lehet kezdeni, ha a motorvezérlő nem működik akkor ott az életben nem lesz gyújtás.
Először ezeket kéne tisztázni!
2017. nov. 16. 21:01
10/23 A kérdező kommentje:
A motor ment haza jöttem este és reggel mikor inditottam csak tekert és semmi megnéztük a gyertyákat azok jók mivel a barátom autójában dobja a szikrát kábelt az elosztobol cseréltem elosztót cseréltem biztosítékok le ellenőrizve azok jók az összes de valahogy nem dob szikrát egyik gyertya sem , jött áram szerelő lemérte a kábeleket az elosztoig eljut az áram de onnan valahogy nem ezert gondolkodtam hogy nem e tiltsa le valami ezért írtam a főtengely jeladót vagy valami nemtudom mi tilthatja le az áramot hogy nem dob szikrát a gyertya ?kösz a válaszokat .
Kapcsolódó kérdések: