Francia autókat nem ajánlanak? Pl Peugeot?
Szóval szeretném meg venni a első autómat.
A Peugeot 206 SW-t néztem ki. kb 10 év körülit szeretnék venni
De mindenki le akar róla beszélni, hogy drága a szervízelése, az alkatrészek. Valóban így van? Vagy egy csak urban legend?
Franciabol csak a szexet!
Minden viccet meg rosszindulatot felre teve azért van ebben valami!
A 206-os pug-nak amugy is van par konstrukcios nyűgje......bar azt leszámítva nem olyan rossz az!
Köszi a véleményt. De ezzel amit linkeltem, mi a gond?
Nem értek hozzá sajnos.
Igen, majd mindenképp viszek magammal valakit aki jobban ért hozzá :)
3# jól mondja. +1
A francia autókat régen nem szerettèk, de mára kiforrott technológia. Elektronikusan gyenge az autó, motorikusan messze kiváló s kényelemben meg felszereltségben is. Automata parkolófékkel szokott probléma lenni no meg olyan elektronikai ami màsnal reggelre elmúlik. No meg persze néhány modellnél van 2. Biztosító tábla amit nehéz elérni àtlag embernek mert bentvan a motortérben.
Van nèhány modell, évjarat amit érdemes kerülni, de nagyon jó ár érték arányu kènyelmes autók.
Na meg még egy: a rossz kritika 100x gyorsabban es 100x messzebre terjed el sajnos mint a jó!
3. Vagyok. Kívül csillog-villog, a tornyok meg rogadnak elég durván. Nem szeretném látni, hogy pl. a küszöbök milyenek lehetnek a műanyag alatt.
Amúgy 22 éves Peugeot 806-al járok, havi 1500-2000 km-t megyek és semmi baja, csak foglalkozni kell vele, nem csak hajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!