Audi a4/a6 vagy Peugeot 607?
Autóvásárlás előtt állok és nem igazán tudom melyiket válasszam.
Gondolkoztam a 2001-2004 kozotti 607 es Peugeotban 2.2hdi motorral automatavaltoval illetve a 2001-2004 kozotti a4 es vagy a6os audival 1.9Tdi vagy 2.5tdi motorral.
Nektek van tapasztalatotok ezekkel az autókkal? Mi a véleményetek? Ti melyiket választanátok?
Peugeot. Tetszik a franciák kényelem, bár eső idején lehet kicsit megkergül az elektronika. De motorilag kiforrott. Fenntartani és üzeneltetni olcsóbb mint az audit.
Ha az audit választod. Akkor 1.9essel.
Igazából én is inkább a peugeot felé hajlok. Full bőr belső ,automataváltó jóval több az extra mint az audiban.
A kérdés azért merült fel ,mert sokat hallottam,hogy a peugeotnak drága a fenntartása, de így most már az sem olyan kérdéses.
egyértelműen az automata pözsó a nyerő... kényelme verhetetlen. ha voltak is hibái, azok már kijöttek, úgyhogy az a veszély nem áll fenn.
én biztosan az automatát választanám(nekem is az van)..hibátlan.
"Full bőr belső ,automataváltó jóval több az extra mint az audiban. "
Na igen bakker, mert A6-ból nem találsz full bőröst, és automataváltót...
Mindenképp jobb választás az A6, szebb is, jobb is mint a 607-es. És akkor a műszaki gondokról ne is beszéljünk. Rendben, az A6-nál a 2.5 TDI motorral adódhatnak gondok, de az sem olyan rossz, mint mondják. Cserében ott van az 1.9 TDI ami nagyon jó, de benzinesekből is jó a választék, ott van például az 1.8 turbó, ami kiváló motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!