Audi A6 C5 vélemények?
Lehet én állok hozzá túl maximalistán, de én mindig abból indulok ki, hogy én magamnak csak frankó autót vennék. Ha megnézel egy nagyobb kínálattal rendelkező piacot pl a mobile.de-t, akkor látni fogod hogy a szép, normális állapotú, megkímélt A6-okért gond nélkül elkérnek 5000-7000 euro közötti összeget (és e felett találni még allroadot meg S-eket, tuningautókat stb).
Durván 1,5-2,2 milla között találnál kint olyan A6-ot ami baromi jó, nem bontószökevény és élvezhetnéd az Audizást vele. Erre jönnek még a papírok. A magyar piacot is nyomja a német piac, a sok import autó miatt, jelentősen befolyásolja az itteni árazást is. Szerintem te 800-850 000-ért nem fogsz közepes állapotú C5-öt találni, csak hulladékot.
Ha fellapozod a használtautót, akkor 96-97-es C4-esekből kapsz normális autót 800-ért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!